Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΕπαγγελματικός υπολογιστής γραφείου μεόλα τα παρελκόμενα
Χρήστος Σαραντέας ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνετε έναν υπολογιστή όπου να μπορώ να έχω αρκετά προγράμματα (lt spice,matlab κλπ) γιατι το λαπτοπάκι μου τα έχει παίξει και το pc μου είναι ένα μικρο μικρο κινεζάκι 12 ετών και δεν μπορεί να ανοίξει ούτε 2 βίντεο μαζι.
Επίσης θα ήθελα να μου προτείνεται και τα περιφεριακά.Οθόνη για multitasking(25ρα κ πανω) ,ηχεία όχι κάτι το τρομερό αλλά όχι και σαπακια τελειως,ενα απλο πληκτρολόγιο και ποντικι χωρις την ροδελα απο κάτω.ΑΑ και μια καμερα 
budget γυρω στο 1000ρικο για ολα(φωτακια και ιστοριες λοιπον προαιρετικά)

θα μπορουσα να κανω ενα search αλλα ειμαι ασχετος και παιζει να διαλεγα με βαση ποιο ονομα μου αρεσε καλυτερα οποτε ειπα να ρωτησω

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Χρήστο

Ανάμεσα στις εργασίες που σε ενδιαφέρουν υπάρχει κάποια που απαιτεί σχετικά ισχυρά γραφικά;

Χρήστος Σαραντέας απάντησε πριν 3 έτη

Οχι καποια τρελα γραφικα.Ηλεκτρικά και Ηλεκτρονικά Κυκλωματα φτιαχνω με αυτα τα προγραμματα και λιγο προγραμματισμο.Σου βγαζει και κατι γραφικες παραστασεις και καποιους υπολογισμους που κανουν και τετοια.Απλως επειδη είμαι και μουσικος θα ήθελα και η μουσικη να είναι κομπλε και για επεξεργασία.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στη σύνθεση των 550€ - 650€ του οδηγού αγοράς μας μαζί με τις συμπληρωματικές αγορές της. Για οθόνη μπορείς να δεις αυτήν.

Κανονικά θα προτείναμε για επεξεργαστή τον 3400G που έχει ενσωματωμένα γραφικά, αλλά λόγω ζήτησης, δύσκολα θα τον βρεις διαθέσιμο.

Όσο αφορά το κομμάτι του ήχου, ανάλογα τις απαιτήσεις σου, ίσως χρειαστείς μια κάρτα ήχου.