Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΕπαναφορά Διεγραμμένων Αρχείων
Dimitris Kolynas ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Αγγελε!Θα ήθελα να σε ρωτήσω 1ον) αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει ανάκτηση παλιών αρχείων που έχουν διαγραφτεί κ 2ον) αν υπάρχει αυτό το πρόγραμμα,μπορεί να κάνει ανάκτηση αρχείων κατά χρονολογία?Δλδ μπορεί να μου επαναφέρει όλα τα διαγραμμένα αρχεία ΜΟΝΟ του 2009 ή μόνο του 2012???Ευχαριστώ!

6 Απαντήσεις

Apostolis Tzivleris απάντησε πριν 9 έτη

Μπορεις να δοκιμασεις το Recuva .Υπαρχουν πολλα παρομοια βεβαια.
Μπορεις να δεις καποια ακομη στο παρακατω λινκ:

http://goo.gl/zyLc6H

Οσο για την ημερομηνια, δε νομιζω να εχουν καποια τετοια επιλογη αλλα κανοντας ολα τα αρχεια ανακτηση μπορεις να δεις τις ημερομηνιες τους και να κρατησεις αυτα που θες.

Dimitris Kolynas απάντησε πριν 9 έτη

Ναι αυτό το σκέφτηκα κ εγώ άλλα το λαπτοπ από το οποίο θέλω να επαναφέρω τα αρχεία το έχω από το 2008,αν είναι ομως να μου επαναφέρει καμία 10 εκατομμύρια αρχεία απο το 2008 εως κ σημερα μέχρι να βρω αυτά που χρειάζομαι άστο δν με ενδιαφέρει.Γι αυτό ρώτησα αν γίνεται να τα ανακτησω χρονολογικά.Αν γνωρίζει κάποιος κ μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δημήτρη, το πρόβλημα είναι πως όταν διαγράφεται το αρχείο, είναι πολύ πιθανό να έχουν διαγραφεί και οι πληροφορίες του λειτουργικού συστήματος όσον αφορά το πότε δημιουργήθηκε.

Πολλές φορές τα προγράμματα ανάκτησης αρχείων δεν μπορούν καν να βρουν το αρχικό όνομα του αρχείου, μπορούν όμως να ανακτήσουν αυτούσια τα περιεχόμενά του.

Εκτός από το Recuva, το Photorec είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Dimitris Kolynas απάντησε πριν 9 έτη

Δλδ Άγγελε η λύση είναι μόνο μια;;;;;Να κάνω ανάκτηση κ επαναφορά οοοοολων των αρχείων - όσα κ αν είναι αυτά - κ να βρω μέσα απ όλα αυτά το αρχεία που ψάχνω κ με ενδιαφέρουν;;;Δν υπαρχει αλλη λυση;;;χμμμ..ζόρικο το βλέπω!!!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δημήτρη, από τη στιγμή που τα προγράμματα αυτά δεν κάνουν ανάκτηση στα τυφλά, και σου δείχνουν ποια αρχεία έχουν βρει πριν τα κάνεις ανάκτηση, τρέξε πρώτα τα προγράμματα, και δες τι σου εμφανίζουν.

Μπορεί να έχεις σταθεί τυχερός και να βρεθούν τα αρχεία που χρειάζεσαι, χωρίς πολλά πολλά.

Dimitris Kolynas απάντησε πριν 9 έτη

OK θα κανω αυτο που ειπες κ βλεπουμε!Ευχαριστω!!!!