Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕπαναφορά συστήματος Windows10 από εγκατάσταση
Petros Ntz ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα σας. Θέλω να κάνω επαναφορά συστήματος χωρίς να συνδεθώ στον λογαριασμό. 
Το laptop δεν δέχεται CD, οπότε μόνο από usb. Έχω τα Windows 10 PRO αλλά δεν γνωρίζω από που πρέπει να τα κατεβάσω προκειμένου να κάνω boot από το usb. 

Επίσης έχω μια ακόμα -άκυρη- ερώτηση. Στο laptop υπάρχουν στο σκληροί δισκοι. Αν κάνω επανεγκατάσταση των Windows , δηλαδή format στον ssd, τότε θα επηρεαστούν τα αρχεία που έχω στον hdd?

1 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Δες αν μπορείς να κατεβάσεις το ISO των windows σύμφωνα με αυτό.Ποιά έκδοση των win10 έχεις ??
https://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-office-iso-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/
Τα αρχεία (τραγούδια,φωτογραφίες, τέτοια πράγματα)στον hdd ,δεν θα επηρεαστούν.Τα εγκατεστημένα προγράμματά σου(αν έχεις εκεί)θα επηρεαστούν.Θα πρέπει να τα εγκαταστήσεις ξανά ,βάζοντας ως φάκελο προορισμού τον hdd δίσκο
Αυτό συμβαίνει επειδή όταν εγκαθιστάς ένα πρόγραμμα ,γίνονται επίσης καταχωρήσεις στο Μητρώο των windows.Που σημαίνει πως αφού το Λειτουργικό σου θα είναι καινούριο ,δε θα υπάρχουν αυτές οι καταχωρήσεις που υπήρχαν πριν.Είναι απαραίτητες για να εκκινήσει το πρόγραμμα.