Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕπαναφορά windows 10 σε κατασταση format χωρις format.
George Tsamis ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα, θα δωσω το λαπτοπ στον αδελφό μου αλλα δεν θελω να του κανω format γιατι μου ειναι δυσκολο να βρω παλι drivers για acer 5920g συμβατους με windows 10 pro. Η αληθεια ειναι οτι με τους μονους drivers που ειχα θεμα ηταν αυτοι για το wifi και για το dvd drive. Ηθελαν καποια ρυθμιση που δεν θυμαμαι πως την ειχα κανει... Τι πρεπει να κανω για να φερω τα windows οσο πιο κοντα γίνεται σε κατασταση μετά απο format;Ευχαριστω!

2 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Γειά!! Σε τέτοιες περιπτώσεις,πρώτα διαγράφουμε τα δεδομένα στο Σκληρό Δίσκο.Δες εδώ https://www.pcsteps.gr/1280-πλήρης-ασφαλής-διαγραφή-αρχείων Επίσης αν τα Windows 10 pro τα έχεις αγορασμένα πρέπει να κάνεις μεταφορά.(αν θες να κρατήσεις την Άδεια για σένα).Δες εδώ https://www.pcsteps.gr/44526-μεταφορά-windows-ενεργοποίηση Πρέπει επίσης να διαγράψεις και τον λογαριασμό με τον οποίο μπαίνεις στα Windows. Format δε χρειάζεται να κάνεις.

Όλα τα παραπάνω,αν είναι να κρατήσεις τον Σκληρό Δίσκο,δεν χρειάζεται να γίνουν.

Οσο για τους drivers,τους κατεβάζεις απο το σάιτ του κατασκευαστη του laptop(Απ'την ιστοσελίδα της acer δηλαδή).Όμως μπορείς να κάνεις και σύμφωνα μ'αυτο https://www.pcsteps.gr/233-πώς-βρίσκω-drivers Και τους drivers που έχεις ήδη,μπορείς να τους κάνεις Backup αν θες,σύμφωνα με το https://www.pcsteps.gr/17864-drivers-μετά-το-format-backup

George Tsamis απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστω πολυ!!