Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕπαναφορά windows 8 από windows 7
Billarion ρώτησε πριν 9 έτη

4 Απαντήσεις

Billarion απάντησε πριν 9 έτη

Καλημέρα σας

Έχω έναν HP Pavilion 20 με προεγκατεστημένα windows 8. Επειδή δεν μπορούσα να περάσω το πρόγραμμα της εταιρίας μου, έκανα format και πέρασα τα windows 7 ultimate "σπασμένα. Με την νέα έκδοση του προγράμματος της εταιρίας μου είναι συμβατό με τα windows 8. Μπορώ να επαναφέρω τα γνήσια windows 8? Δεν έχω cd εγκατάστασης ή κάποιο άλλο cd με drivers. 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κώστας Κατσάνος απάντησε πριν 9 έτη

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις με την βοήθεια του mediacreationtool την iso που αντιστοιχεί στο λειτουργικό που έτρεχε το λάπτοπ σου όταν το αγόρασες ( Το πιο πιθανό την απλή έκδοση και όχι την Pro ) και να κάνεις ακόμα ένα format/εγκατάσταση.Μην ενοχληθείς αν δεις 8.1 και όχι 8 σκέτο, το κλειδί σου θα αναγνωριστεί κανονικά.
Αν το λάπτοπ σου φόραγε την έκδοση με Bing, νομίζω σε μια απάντησή του ο Άγγελος έδίνε τα λινκ με τα αντίστοιχα iso.
 Drivers θα βρεις στο site του κατασκευαστή.
Edit: Το partition με το recovery  το διέγραψες όταν έκανες format και έβαλες τα 7 ; Αν δεν το σούταρες, ξεχνάς όλα τα παραπάνω και απλά περνάς το factory image και είσαι έτοιμος!

Billarion απάντησε πριν 9 έτη

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το partition δεν το διέγραψα, υπάρχει F: HP-Tools αλλά έχει μόνο 3 φακέλους Bios, Biosupdate και Systemdiags συνολικό μέγεθος 15mb. Δεν νομίζω να υπάρχει image για να κάνω επαναφορά. Τώρα δεν θυμάμαι αν το pc all in one HP Pavilion φόραγε την έκδοση Bing. Μήπως ξέρετε που μπορώ να το βρω αυτό?
Σας ευχαριστώ ξανά

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Για δοκίμασε όταν ανοίξεις τον υπολογιστή να πατήσεις αρκετές φορές το F11.