Φώτης Κελεμπεκίδης ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπερα, η μανα μου ισχυριζεται οτι καποιος η καπως αλλαξε ο κωδικος στο facebook και οπως ειναι απολυτα λογικο δεν θυμαται ουτε τον κωδικο της στο εμαιλ..προσπαθησα να αλλαξω κωδικο στο εμαιλ αλλα καθως δεν ειχε 2ο εμαιλ η αριθμο κινητου για να απευθυνθει (αν θυμαμαι καλα) μου ζητηθηκε να συμπληρωσω μια φορμα με στοιχεια του λογαριασμου της και σε περιπτωση που ηταν επαρκης θα γινοταν επαναφορα..το θεμα ειναι οτι ζηταει να δωσω τιτλους απο απεσταλμενα μηνυματα αλλα η μανα μου δεν εχει στειλει ποτε και οταν αφησα κενα τα αντιστοιχα πεδια που επρεπε να συμπληρωσω μου ηρθε μηνυμα σε 2ο εμαιλ που ζητησα να επικοινωνησουν μαζι μου οτι τα στοιχεια ηταν ελλιπη και πως δεν γινεται επαναφορα, μηπως υπαρχει καποιος τροπος επικοινωνιας στυλ υποστηριξης και απλα δεν το βρηκα εγω? και αν ναι αντιμετωπισατε ποτε παρομοιο συμβαν ωστε να ξερετε αν θα βγαλω ακρη? Ευχαριστω για τον χρονο σας !!

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Φώτη
Μήπως τυχαίνει να έχει παραμείνει συνδεδεμένη στο Facebook από κάποια συσκευή; Αν ναι, υπάρχει εναλλακτική λύση.
Αν όχι, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω πέρα από το να ακολουθήσεις τα αυτοματοποιημένα βήματα του Facebook.

Φώτης Κελεμπεκίδης απάντησε πριν 5 έτη

ουτε καποια επαναφορα του εμαιλ ειναι εφικτη??

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Για την ανάκτηση email αναγκαστικά πρέπει να ακολουθήσεις τα αυτοματοποιημένα βήματα. Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να βάζουμε εναλλακτικό email ή τηλέφωνο.
Αν το email παραμένει συνδεδεμένο σε κάποια συσκευή, μπορείς να στείλεις μερικά email και να συμπληρώσεις αυτά στη φόρμα.

Φώτης Κελεμπεκίδης απάντησε πριν 5 έτη

Καλως σε ευχαριστω γιωργο!!