Saboter ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα σε ένα Netbook της HP που έχω είχε επάνω windows 7 starter έβαλα για δοκιμή το Linux mint όλα οκ μέχρι αιδώ όταν όμως θέλησα να βγάλω τα Linux είχα κάποιο πρόβλημα έτσι αναγκάστηκα να κάνω φορματ το κύριο δίσκο ξέχασα να πω ότι από την εταιρία είχε partion με το recovery και ένα με system utility. Έτσι λοιπόν έκανα format και έβαλα windows 7 starter μέσω usb χωρίς να πράξω τα δυο partion. Δοκίμασα και από την έναρξη αλλά δεν γίνετε τίποτα Θέλω όμως να κάνω εργοστασιακό recovery όπως γινόταν πριν με το πρόγραμμα της HP πως μπορώ να το κάνω αυτό.

7 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Συνήθως στην πρώτη έναρξη του υπολογιστή λέει ποιο πλήκτρο ή ποιο συνδυασμό πλήκτρων πρέπει να πατήσεις για την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Ποιο μοντέλο είναι το Laptop σου?

Saboter απάντησε πριν 9 έτη

Το ξερω αυτο και λεει μαλιστα για recovery πατας το F11 αλλα μολισ παταω δεν κανει τιποτα και συνεχιζει στα windows . Το μοντελο ειναι HP netbook 210-3001ev

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Έχεις δοκιμάσει να το πατήσεις απανωτά το F11, και ακόμα δεν πιάνει?

Υπάρχει μια πιθανότητα πως παρ' όλο που δεν πείραξες τα partition, και μόνο που έβαλες άλλο λειτουργικό να διέγραψε κάποια αρχεία απαραίτητα για την επαναφορά.

Ίσως είναι καλύτερα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση Windows 8.1. 

Saboter απάντησε πριν 9 έτη

Ναι δεν κανει τιποτα που παταω το  F11 με παει πονο στα Windows. Να βαλω Windows 8.1 ? Το Netbook δεν εχει τοσες δυνατοτητες Ram 1gb. Οποτε αν διαγραφηκε καποιο αρχειο δεν υπαρχει δυνατοτητα να επιστρεψω ?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Σωστά, με 1GB RAM δεν θα σηκώσει τα 8.1. Θα πρέπει να ξαναπεράσεις Starter.

Μπες εδώ, κατέβασε με torrent μια οποιαδήποτε αγγλική έκδοση Windows, και με το πρόγραμμα remove ei.cfg τη μετατρέπεις σε Starter. 

Saboter απάντησε πριν 9 έτη

Οποτε δεν γινεται να κανω επαναφορα παρα μονο καινουργια εγκατασταση windows 7 starter σωστα ? Τα partion να τα σβησω και αυτα ? και ενα τελειταιο αφου εχει εκδοση starter για να κατεβασω γιατι πρεπει να βαλω αυτο το προγραμμα για να το κανω starter? Ευχαριστω!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ναι, αφού δεν σου ανοίγει την επαναφορά, αυτή είναι η μόνη λύση.

Δεν το είχα προσέξει πως είχε Starter. Ναι, μπορείς να κατεβάσεις αυτή απευθείας.