Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΕπαναφορα windows χωρις cd
George Demiris ρώτησε πριν 9 έτη

Καλημερα σας, χθες κατι επαθε ο υπολογιστης μου και δεν ανοιγει.
Αρχικα μου εβγαζε το μηνυμα οτι υπαρχουν καποια προβληματα που δεν επιτρεπουν την εκκινηση των windows, ενω υστερα απο καποιες αναγκαστικες επανεκκινησεις, με πεταει απλα σε μια μαυρη οθονη.
Η μονη εικονα που εμφανιζεται ειναι εκεινη που μπορω να πατησω F2 ή F12 για boot.
Τον υπολογιστη τον ειχα αγορασει και ειχε εγκατεστημενα τα windows μεσα. Προσπαθησα να τα επαναφερω με ενα αλλο cd που ειχα, αλλα δεν μου το διαβασε καν.
Τι μπορω να κανω? Σας ευχαριστω!

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Γιώργο. Για δοκίμασε να περάσεις Windows σε USB με το Rufus.

Για να κατεβάσεις ISO των Windows 7 δες εδώ.

Για να κατεβάσεις ISO των Windows 8 δες εδώ.

George Demiris απάντησε πριν 9 έτη

Προσπαθησα να κανω επαναφορα με ενα αλλο cd που εχω με τα windows 7, αλλα ενω στην αρχη βγαζει ενα μηνυμα loading windows, στη συνεχεια αντι να με παει στις επιλογες για να κανω την εγκατασταση ή την επιδιορθωση, με πεταει σε μια μαυρη οθονη η οποια οση ωρα και να αφησω το λαπτοπ ανοιχτο, δεν αλλαζει.
Εχει διαφορα να το κανω με το rufus? Γιατι ξεκινησα το κατεβασμα των iso και ειδα οτι ειναι πολυ χρονοβορα διαδικασια.
Αν το παω στο πλαισιο οπου το ειχα αγορασει, θα τους πληρωσω για να το κανουν? Δεν ηταν υποχρεωμενοι να μου δωσουν και το cd επαναφορας εφόσον το εχω πληρωσει?

Ermis απάντησε πριν 9 έτη

Για δοκιμασε με ενα αλλο cd, ας κραταει λιγο παραπανω η διαδικασια, μηπως το συγκεκριμενο εχει προβλημα? η προσπαθησε και με usb.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Σε μια μέτρια σύνδεση 40-45 λεπτά κάνει να κατέβει το ISO των Windows.

Ουσιαστικά έχεις πληρώσει για την άδεια των Windows, όχι για το δισκάκι, οπότε δεν ήταν υποχρεωμένο το Πλαίσιο να σου το δώσει. Εδώ έχουν σταματήσει να δίνουν και δισκάκια με Drivers για τα δικά τους Turbo X (είναι λίγο για τα πανηγύρια οι πολιτικές τους)

Πάντως, αν το δισκάκι των 7 που δοκίμασε λειτουργεί κανονικά σε άλλο υπολογιστή, ο δικός σου υπολογιστής έχει hardware πρόβλημα, που δεν διορθώνεται με επαναφορά των Windows.

Πιθανώς να έχει πρόβλημα με τη RAM. Δες εδώ.