Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsεπειγουσα αναγκη με λαπτοπ
Hlias Boutsikaris ρώτησε πριν 10 έτη

παιδια συγγνωμη αν ενοχλω εχω ενα toshiba laptop και το εκλεισα λιγο αποτομα και τωρα οταν το ανοιγω εκει που παω να κανω log in τωρα μου βγαζει μονο και μονο μαυρο φοντο κουναω το ποντικι και βλεπω μονο το windows 7 ultimate κατω κατω και την γλωσσα πανω αριστερα και το κουμπι για διευκολυνση προσβασης κατω αριστερα δν βλεπω τπτ αλλο μονο μαυρο φοντο ! βοηθεια εχω σημαντικα δεδομενα οπως εργασιες και πολλα πολλα αλλα !!

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δεν ενοχλείς, Ηλία, δεν κοιμάται κανείς :)

Όταν λες το έκλεισες λίγο απότομα, τι ακριβώς εννοείς?

Μπορείς να μπεις σε ασφαλή λειτουργία? Δες αυτό τον οδηγό σχετικά.

Hlias Boutsikaris απάντησε πριν 10 έτη

οχι δν μπορω να μπω πουθενα μου εμφανιζει ξερεις το loading screen αλλα χωρις εικονα φοντο μμονο την γλωσσα πανω αριστερα και την διευκολυνση προσβασης τα αλλα μαυρα ολα μπορω να κουνησω το ποντικι ! οπου και να μπω μαυριζουν ολα !! παω να κανω repair system και λεει οτι εχω βαλει κωδικο στο λογαριασμο μου ! κποιος ιος θα μπηκε ! οταν ειπα τον εκλεισα ενοουσα πως τον τερματησα με το κουμπι οχι απο τα windows εκανα force shutdown

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Στην ασφαλή λειτουργία μπαίνεις πριν εμφανιστεί η loading screen.

Ακολούθησες τις οδηγίες για την ασφαλή λειτουργία?

Αν δεις πως τίποτε άλλο δεν λειτουργεί, δοκίμασε να τρέξεις ένα kasperksy boot CD.

Hlias Boutsikaris απάντησε πριν 10 έτη

και ασφαλη λειτουργια κολλαει εκει ! μενει εκει ! δν κανει τπτ !

τελικα το ελυσα πηγα να κανω restore και το προφιλ μου ειχε κλειδωθει και δν μπορουσα να μπω ! :/ μετα ομως μεσα του kaspersky rescue 10 απο usb μπηκα στο μητροω αλλαξα κατι βλακειες για να μου δειξε ενα cmd παραθυρο κατα την επανεκκινηση και αλλαξα το κωδικο με την εντολη net user και μετα εκανα ρεστορε και ολα εφτιαξαν !