Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΕπικοινωνία με εκπρόσωπο του Facebook
Manos Null ρώτησε πριν 5 έτη

Ρε Κυρίτση γνωρίζεις πως μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον εκπρόσωπο του Facebook.Γιατί έχουν απενεργοποιήσει τον λογαριασμό ως ύποπτο προφίλ και ενώ ανέβασα φωτογραφία της ταυτότητας μου εδώ και μία εβδομάδα για ταυτοποίηση..ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Για να κάνω προφανώς ό,τι άλλο χρειάζεται για να επιβεβαιώσουν ότι είμαι εγώ

6 Απαντήσεις

Χάρης Αναγνωστόπουλος Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Μάνο,
Από όσο γνωρίζουμε δεν υπάρχει τρόπος άμεσης επικοινωνίας με εκπρόσωπο του Facebook. Που και να υπήρχε, είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα τον ενδιέφερε το προφίλ του "Χάρη".
Θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να σου απαντήσουν. Άλλωστε, δεν πρόκειται για ένα φόρουμ με 200 χρήστες, αλλά για μία ιστοσελίδα που φιλοξενεί εκατομμύρια λογαριασμούς.

Manos Null απάντησε πριν 5 έτη

ok Χαρη..Γνωρίζεις όμως αν όντως θα πάρω απάντηση τώρα που ανέβασα φωτογραφία της ταυτότητάς μου; ..Διάβασα κάπου ότι αν περάσουν 14 μέρες που έιναι απενεργοποιημένο το προφιλ σου μετα διαγράφεται.Ισχύει κάτι τέτοιο;Γνωρίζεις αν χρειάζεται να κάνω κάτι πέρα από την φώτο ταυτότητος που ανέβασα ώστε να γίνει πιο γρήγορα η ταυτοποίηση;

Χάρης Αναγνωστόπουλος Staff απάντησε πριν 5 έτη

Απάντηση θα λάβεις σίγουρα. Τώρα το πότε δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Οι 14 ημέρες που διάβασες είναι για την περίπτωση που εσύ ζητήσεις διαγραφεί του λογαριασμού σου. Ένα χρονικό περιθώριο που πλέον είναι 30 ημέρες.
Ο λογαριασμός σου έχει παγώσει διότι πιστεύουν ότι είναι ψεύτικος. Οπότε, μέχρι να διαπιστώσουν αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

Manos Null απάντησε πριν 5 έτη

Τέλεια!Ευχαριστώ για όλα.Μου απάντησες ακριβώς αυτά που ήθελα.Ευχαριστώ Χάρη!!Ευχαριστω pcsteps!!

F1 RAFA απάντησε πριν 3 έτη

Καλημερα Μου εκλεψα το λογαριασμο facebook σας παρακαλω χρειαζομαι βοηθεια. Θελω να το παρω πισω. Δεν εχω καμια προσβαση σε αυτο πλεον , Παρακαλω βοηθηστε

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Άλλη φορά ,άνοιγε δικές σου ερωτήσεις. Δες εδώ τί προτείνεται.
https://m.facebook.com/help/1216349518398524/?helpref=faq_content

https://m.facebook.com/hacked?locale=el_GR

Αν καταφέρεις να τον ανακτήσεις σου προτείνω έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων. Εγώ έχω το Google Authenticator ,έχω πάρει επίσης backup εφεδρικούς κωδικούς για κάθε ενδεχόμενο.(απώλεια συσκευής μου ή βλάβης.)