Παντελής Δημητρίου ρώτησε πριν 3 έτη

Γειά σας και συγχαρητήρια για την εκπομπή σας!
Θα ήθελα να ρωτήσω με βάση το προνόμιο που δίνεται στο κανάλι σας στο You Tube, στο επίπεδο "Κέρασμα  Γουρνόπουλο 1kg", το οποίο είναι προσωπική βιντεοκλήση με Κυρίτση, με ποιόν τρόπο θα κανονιστεί μια τέτοια επικοινωνία;

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 3 έτη

Όποιο τρόπο σε βολεύει, Skype, Zoom, σήματα καπνού, τηλεπάθεια.

Παντελής Δημητρίου απάντησε πριν 3 έτη

Όχι ότι είμαι άσχετος, αλλά θα χρειαστώ διευκρινίσεις. Να συνεχίσω εδώ τις ερωτήσεις; Τα σήματα καπνού και η τηλεπάθεια δε με βολεύουν (το τελευταίο το χρησιμοποιώ μόνο για να κάνω έρωτα).

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 3 έτη

Εφόσον έχεις κάνει συμμετοχή στο YouTube, το πιο απλό είναι πρώτα να μπεις στον Discord server μόνο για μέλη, με βάση τις οδηγίες εδώ. Για κάποιον που μόλις έκανε συμμετοχή, ίσως πάρει μέχρι 2 ώρες για να συγχρονιστεί το Discord με το YouTube.

Από εκεί και πέρα, από το Discord μπορούμε να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες για τη βιντεοκλήση, την ημέρα, την ώρα, και την εφαρμογή.

Τώρα, για το γιατί θα ήθελες μια βιντεοκλήση με τον Κυρίτση, αυτό δυστυχώς μόνο κάποιος ψυχολόγος μπορεί να το απαντήσει, και να σου προτείνει και την κατάλληλη αγωγή. Ή λοβοτομή, ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Παντελής Δημητρίου απάντησε πριν 3 έτη

Δεν είναι για εμένα, είναι για έναν φίλο μου.

Παντελής Δημητρίου απάντησε πριν 3 έτη

Έκανα την διαδικασία του discord αλλά δε βλέπω πως μπορούμε να αλληλοσυνδεθούμε. Ίσως χρειάζεται να περιμένω κι άλλο για τον συγχρονισμό...