Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΕπικοινωνία με Facebook Business Live Chat Support
Λευτέρης Ντελέζος ρώτησε πριν 1 έτος

(Καταλάθος έκανα κενή ερώτηση, αν μπορείτε σβήστε τη)
Καλησπέρα σας, προσπαθώ να επικοινωνήσω μέσω live chat με εκπρόσωπο του facebook business support. Έχω δει σε βίντεο, ακόμα και ελληνικά (δεν τα βάζω για να μη θεωρηθεί διαφήμιση) ότι κάποιοι το έχουν καταφέρει, όμως εγώ δεν μπορώ να βρω με τίποτα κουμπί "contact support" ή κάτι παρόμοιο που αναφέρεται, μέσω ζωντανής συνομιλίας. Έχω τρέξει διαφήμιση σε σελίδα στο facebook, οπότε θεωρητικά θα έπρεπε να μπορώ να επικοινωνήσω με την υποστήριξη. Βέβαια δεν ξέρω αν η σελίδα θεωρείται business, αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο. Θα μπορούσατε να με καθοδηγήσετε με τα βήματα της επικοινωνίας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

7 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα Λευτέρη! Ο Άγγελος παλιότερα είχε χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη επιλογή. Ωστόσο, απ' ότι μου είπε, πλέον δεν υπάρχει εκεί που την είχε βρει. Το πιο πιθανό είναι πως υπάρχει κάπου, αλλά είναι καλά κρυμμένη. 

Λευτέρης Ντελέζος απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα και πάλι. Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος άμεσης επικοινωνίας με το Facebook; Ή τη Meta γενικότερα, καθώς το πρόβλημα που έχω αφορά το Instagram. 

Deleted User απάντησε πριν 1 έτος

Γειά σου κι από μένα ,έχεις δει αυτό το βίντεο ;
 
https://m.youtube.com/watch?v=YcK2Flf5gLU
 
Τώρα δε ξέρω....Ίσως η επιλογή αυτή να μή διατίθεται σε όλες τις χώρες.   Αν όμως μπορείς να αφήσεις μήνυμα ,καλύτερα γράψε στα Αγγλικά.

Λευτέρης Ντελέζος απάντησε πριν 1 έτος

Γεια σου Δημήτρη, ναι το έχω δει, αλλά δεν υπάρχει πουθενά το κουμπί contact support όπως έγραψα και στο πρώτο μου μήνυμα. Και στα σχόλια του βίντεο λένε κάποιοι ότι δεν το βρίσκουν.
Το να μην είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το σκέφτηκα, αλλά δε μου κολλάει γιατί όπως είπα έχω δει παλιό ελληνικό βίντεο που κάποιος το κατάφερε, και τα παιδιά στο pcsteps επίσης είχαν μπορέσει παλιά να επικοινωνήσουν.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Λογικά υπάρχει, αλλα το μετακινούνε συνεχώς. Το πιο πιθανό είναι πως το κάνουν σκόπιμα για να μην δέχονται υπερβολικά πολλά αιτήματα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να το εντοπίσουμε κάπου. 

Λευτέρης Ντελέζος απάντησε πριν 1 έτος

Καλώς, ξέρετε μήπως λοιπόν πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τη Meta για την επαναφορά ενός λογαριασμού instagram; Ξαφνικά έκλεισε χωρίς να γίνει τίποτα που να παραβιάζει τους όρους. Στείλαμε τη φωτογραφία που ζητάνε συνήθως με κάποιους αριθμούς και το username αλλά από κει και πέρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση, και δε γίνεται και είσοδος στον λογαριασμό, σαν να μην υπάρχει πια.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας για απλούς χρήστες πέρα από αυτές την αυτοματοποιημένη διαδικασία που έκανες.