darios antal ρώτησε πριν 8 έτη

θα ηθελα εναν τροπο επικοινωνιας με τον διαχειρηστη του pc steps ! συγκεκριμενα με τον Αγγελο , ειχαμε ξανα μιλησει καποτε απλα θα ηθελα λιγο να ξανα μιλησω !

13 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Φίλε μου, έχει αλλάξει η πολιτική μας από τότε, πλέον απαντάμε ερωτήσεις μόνο δημοσίως. Με τι χρειάζεσαι βοήθεια?

darios antal απάντησε πριν 8 έτη

ειναι προσωπικο το θεμα και για αυτο δεν θα ηθελα να "βγει" προς τα εξω .. αλλα αμα δεν γινεται δεν πειραζει :) καταλαβαινω την αλλαγη της πολιτικης :)

Κωνσταντινος Γεωργακοπουλος απάντησε πριν 8 έτη

γεια σας θα ηθελα προσωπικη επικοινωνια με τον διαχειριστη της σελιδας ευχαριστω

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Περί τίνος πρόκειται?

Spiros Paulidis απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ προσωπική επικοινωνία με τον Άγγελο για επαγγελματικές πληροφορίες εάν υπάρχει η δυνατότητα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Σπύρο. Για επαγγελματικές προτάσεις μπορείς να γράψεις στο partner(παπάκι)pcsteps.gr

Χρήστος Πασβανης απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Άγγελε! Θα ήθελα να γράψω και εγώ ένα ερώτημα μήπως και υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται για μια εναλλακτική σύνθεση. Από τα 14 χρήστης των windows xp αποφάσισα με την είσοδό μου στην πληροφορική προ 5 ετών από χόμπι καθαρά να αγοράσω mac γιατί με το φτωχό μου μυαλό θα έγραφα εφαρμογές θεωρητικά για όλα τα λειτουργικά και θα μάθαινα να δουλεύω στη γραμμή εντολών του mac os x που θεωρητικά ήταν ίδια με το linux. Τελικά από την πολύ θεωρία ασχολήθηκα στο πανεπηστήμιο με το οτιδήποτε άλλο πέρα από τον κλασσικό προγραμματισμό που περίμενα πέρα από λίγο c στον πρώτο χρόνο και λίγο java που θα κάνω τώρα στο τρίτο έτος. Με το mac os x αντιμετώπισα πολλές ασυμβατότητες και ακόμα για να στείλω μια εργασία ανοίγω το lαptop των windows 7 που κοντεύει να γίνει 10 ετών. Παρόλα αυτά θα ήθελα να κάνω μία σύνθεση linux που να λειτουργεί χωρίς προβλήματα και ασυμβατότητες με στόχο πρώτον κάποιο σχετικά υψηλό επίπεδο προστασίας προσωπικων δεδομένων και ιδιωτικότητας και δεύτερον η ίδια σύνθεση να λειτουργεί και σε windows. Aν ήταν δυνατόν να συμπεριληφθεί στον οδηγό σου μια οικονομική σύνθεση καθαρά για linux έστω και μία φορά την διετία για να είναι δοκιμασμένα και τα κομμάτια και πέρα από το κλασσικό vpn να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ανωνυμία των χρηστών.  

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

@Χρήστος Πασβανης στο εξής αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι, ξεκίνα μια δική σου ερώτηση, μην γράφεις απάντηση στις ερωτήσεις άλλων αναγνωστών.
Δεν υπάρχει αρκετή ζήτηση για να βάλουμε σύνθεση ειδικά για Linux στον οδηγό αγοράς. Ούτε και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, γιατί οι ασυμβατότητες τείνουν να είναι ιδιαίτερα σπάνιες.
Θα έχουμε υπόψιν το θέμα της ανωνυμίας. 

Mike Gkopis απάντησε πριν 4 έτη

Γεια σας θα ήθελα να μου δειξη κάποιος πως να βρω ανταπτορα για τα pin στο pc για παράδειγμα -led + led για να τα βάλω σωστά 

Mike Gkopis απάντησε πριν 4 έτη

Αυτά που είναι διασκορπισμένα δεν ξέρω αν πωλούνται ξεχωριστά αλλά δεν μπορώ να ξέρω πως μπαίνουν γιατί η μητρική μου είναι και παλιά 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

@ Mike Gkopis κάνε νέα δική σου ερώτηση και θα σου απαντήσουμε εκεί.

Χαράλαμπος Αμπουράντης απάντησε πριν 2 έτη

Γεια χαρά. Σκέφτομαι να πάρω ένα καλό gaming pc και ήθελα να ρωτήσω αν τα PC του άρθρου "Αγορά υπολογιστή PC Build €399 - 17.412 - Οκτώβριος 2022" παίρνουν αναβάθμιση και αν ναι σε ποια parts. Θα μπορώ στο μέλλον να αναβαθμίσω π.χ. την RAM, τον SSD, την Μητρική ή είναι "κολλημένα" στο PC.
Υ.Γ.: Ψιλοάσχετος περί του θέματος 
Ευχαριστώ 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Χαράλαμπε άνοιξε καλύτερα νέα ερώτηση για να σου απαντήσουμε εκεί.