Δημήτρης Καραευαγγέλου ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Άγγελε
Έχω εντοπίσει την παρακάτω μητρική που στην αναζήτηση του eshop για μητρικές Ζ97 δεν την εμφανίζει (δεν ξέρω για ποιο λόγο)
http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-z97-anniversary-retail-p-PER.528819
Είναι οκ προς αντικατάσταση της http://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-ga-z97p-d3-retail-p-PER.526976 για πιο οικονομική λύση και τι διαφορές έχουν; Επεξεργαστή θα πάω στον I54460.
Επίσης, γενικά με τις μητρικές επειδή δεν το κατέχω. Η Gigabyte βλέπω έχει Z97 μητρικές με 114, 118, 128 € με διάφορους κωδικούς δίπλα. Τι διαφορές έχουν ; Δηλαδή 4 ή 10 € τα δίνω παραπάνω αν είναι να κερδίσω κάτι. Αλλά δεν καταλαβαίνω που διαφέρουν μεταξύ τους. 
Σε ευχαριστώ πολύ

2 Απαντήσεις

Dimitris Zanekas απάντησε πριν 9 έτη

θα σου πω γιαυτη τη μητρικη την anniversary που την εχω παρει πριν απο κανα μηνα,μετα τις 10 μερες εγκαταστασης αρχισε προβληματα με ρευμα δλδ δεν εκλεινε ποτε,ανοιγε το pc σε ανυποπτες στιγμες και πριν μια βδομαδα δεν εκανε boot τιποτα ομως ουτε μπιπ,την πηγα πισω για αντικατασταση βεβαια ειναι κλειστη η asrock λογω διακοπων,αν ειναι να παρεις z97 παρε κατι ακριβουτσικο αν σε παιρνει,το περιστατικο μου δεν ειναι μεμονομενο απο εκει που την πηρα μου ειπαν οτι εδωσαν 10 και οι 2 γυρισαν πισω,τα συμπερασματα δικα σου

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Οι ακριβότερες μητρικές συνήθως έχουν περισσότερα χαρακτηριστικά και καλύτερη ποιότητα πυκνωτών και transistor.

Γενικά στη μητρική δεν θέλεις να βάλεις το πιο φτηνιάρικο, είναι η βάση ολόκληρου του συστήματος.