Kostas Tsekouras ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα!!
Χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια του Κυριτση επειδή αγαπώ τα βίντεο του! (Φυσικά αστειεύομαι, εννοείται οποιος και να απαντήσει δεν εχω κανένα απολυτως θέμα)
Είμαι φοιτητης και με την ομάδα μου έχουμε αναλάβει την διοργάνωση ενός τριήμερου συνεδρίου το οποίο θα γίνει ηλεκτρονικά.
Ποιο είναι το θέμα;
Τι πλατφόρμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να φιλοξενήσουμε κατά μέσο όρο 1000-2000 συνέδρους και στο peak μπορεί 4000-5000; Πρώτη επιλογή θα ήταν το zoom αλλά έχει με τα add ons 1000 capacity max. Σκεφτόμαστε το airmeet, αλλά είναι αξιόλογο;
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΥΓ: ευχαριστούμε παρα πολύ εκ των προτέρων 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Κώστα

Δυστυχώς, καμία από τις γνωστές υπηρεσίες του χώρου δεν επιτρέπουν τόσους πολλούς συμμετέχοντες στη δωρέαν έκδοση.

Το Airmeet δεν το έχουμε δοκιμάσει για να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη.

Έχεις σκεφτεί να κάνεις live streaming με ενεργά σχόλια αντί για online meeting; Δεν νομίζω ότι τόσες χιλιάδες άτομα θα είχατε ανοιχτές κάμερες έτσι κι αλλιώς.

Kostas Tsekouras απάντησε πριν 3 έτη

Συμφωνώ πως δεν θα έχουν κάμερα ανοικτή τόσα άτομα παρά μόνο περίπου 5-6 για τις παρουσιάσεις.
Το livestream υποθέτω εννοείτε σε youtube, εκτός και αν υπάρχει κάτι άλλο κατά προτίμηση με ελάχιστο latency. Θα πρέπει να γίνει από τον λογαριασμό του συνεδρίου το οποίο διαχειριζόμαστε εμείς. Πως θα μεταδωθεί η ομιλία του ομιλητή; Με συνδυασμό OBS και Zoom Call με τον ομιλητή θα ήταν πιθανό;
Οι ερωτήσεις θα γίνουν μέσω άλλης πλατφόρμας, καθώς θα θελαμε να προστατεύσουμε τον ομιλητή από τυχόν εκφράσεις μίσους/ειρωνείες κλπ και άρα θα έχει accept/decline στην ερώτηση.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Εννοώ μέσω Youtube, αλλά υπάρχουν κι άλλες πλατφόρμες για βίντεο.

Θα μπορούσατε να κάνετε βιντεοκλήση μόνο οι ομιλητές (αν πρόκειται για συζήτηση) και ένας από εσάς να έχει το OBS και να κάνει streaming την εικονα και τον ήχο του.

Τα σχόλια μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, αφού δεν τα θέλετε.

Για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ, μπορείς να δεις το κανάλι ScitalksGr που κάνουν ακριβώς αυτό το πράγμα.