Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΕπιλογή Switches Μηχανικού Πληκτρολογίου
Beg Konstadinos Dena ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια σας.
Πρόσφατα ρώτησα για αγορά μηχανικού πληκτρολογίου και με βοηθήσατε αρκετά. Όμως υπάρχει ένα μικρό θέμα. Δεν ξέρω ποια switches να πάρω και δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω σε κάποιο κατάστημα τα switches που με ενδιαφέρει να δοκιμάσω. Γνωρίζω ότι είναι καθαρά προσωπική επιλογή ανάλογα με τον χρήστη, όμως θα ήθελα την βοήθεια σας για να μην κάνω λάθος επιλόγη αγοράς.
Είμαι ανάμεσα στα Outemu red και Outemu black switches. Τους μπλε τους απέκλεισα μόνο λόγο ήχου. Γνωρίζω ότι τα άλλα 2 δεν είναι αθόρυβα όμως έχω ακούσει ότι τα μπλε κάνουν υπερβολικό θόρυβο. Είμαι casual gamer που προτιμά να παίζει  τα fighting games με keyboard αντι με gamepad. Δεν θέλω να αισθάνομαι οτι πρέπει να βάλω πολύ δύναμη για να πατήσω ένα κουμπί αλλά ούτε να αισθάνομαι ότι δεν το πατάω καθόλου. Θέλω κάτι στο ενδιάμεσο. Το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιώ τώρα και με βολεύει αρκετά το πάτημα του κουμπιού, είναι το Logitech Desktop MK120.
Με βάση αυτά ποια switches προτείνετε να πάρω?
Γνωρίζω ότι μια δοκιμή θα ήταν καλύτερα όμως δυστυχώς δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, στη δική σου περίπτωση θα πρότεινα τους κόκκινους διακόπτες, οι οποίοι είναι για gaming...για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ανατρέξεις και στον σχετικό μας οδηγό.

 

Beg Konstadinos Dena απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Χθες ένας φίλος μου μου πρότεινε το παρακάτω πληκτρολόγιο: 
CoolerMaster CK350 (Outemu Brown)
Είναι καλύτερη επιλόγη από το Motospeed CK108 (Outemu Red) παρόλο που κοστίζει 18€ περισσότερο και που ο χρόνος παράδοση είναι έως 30 ημέρες?

Beg Konstadinos Dena απάντησε πριν 4 έτη

Γεια σας και πάλι, αναρωτιόμουν πότε θα μπορούσατε να απαντήσετε στην ερώτηση μου?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Θεωρώ ότι είναι και ποιοτικά καλύτερο...Οι καφέ διακόπτες είναι η μέση λύση για όσους θέλουν να συνδυάσουν λίγο απ' όλα. Θεωρούνται κατάλληλοι και για πληκτρολόγηση και για gaming...