Petros Karavidas ρώτησε πριν 8 έτη

Η wind με 35 euro μου δινει το ASUS DSL-N14U PSTN/ISDN MODEM ROUTER ADSL2+ WIRELESS N 300MBPS ή να παω σε ποιο ακριβο 90 euro TP-LINK TD-W9980 N600 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT/ADSL2+ PSTN MODEM ROUTER και να εκμεταλλευτω τις πολλες δυνατοτητες του (DUAL BAND- VDSL2 και αλλα)? Οι απαιτησεις μου οσον αφορα το internet περιοριζονται σε 3 laptop ,1 tablet, 2 smartphone (συνδεση wifi) και 1smart tv (ενσυρματα) που χρησιμοποιουνται για σερφαρισμα,youtube (σειρες,ταινιες) και καμια φορα gaming.ευχαριστω!

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Πέτρο,

Από τα χαραkτηριστικά που υποστηρίζει το ακριβότερο router, μόνο το WiFi των 5GHz αξίζει, για λιγότερες παρεμβολές στις συσκευές που υποστηρίζουν αυτή τη συχνότητα. Αν γενικά είχες θέμα με το WiFi με το προηγούμενό σου router, θα βοηθήσει σε αυτό.

Από εκεί και πέρα, η υποστήριξη VDSL αξίζει μόνο αν κάνεις αναβάθμιση στο μέλλον, και το Gigabit Ethernet αν μεταφέρεις μεγάλα αρχεία μέσω ενσύρματου δικτύου. Δεν επηρεάζει τις άλλες λειτουργίες του router ή το ίντερνετ με κάποιο τρόπο.

Petros Karavidas απάντησε πριν 8 έτη

Αρα Αγγελε μου προτεινεις ενα dual band πχ TP-LINK ARCHER D20 AC750 WIRELESS DUAL BAND ADSL2+ PSTN MODEM ROUTER ή NETGEAR D3600 N600 802.11N DUAL BAND GIGABIT WIFI DSL MODEM ROUTER (αν καταλαβα καλα).Το παλιο μου modem router ειναι thomson tg 782 (cyta)με αδυναμο wifi.Eυχαριστω για το χρονο σου.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αν δεν σε ενδιαφέρει η μεταφορά μεγάλων αρχείων ανάμεσα σε υπολογιστές συνδεδεμένους ενσύρματα στο router, αυτό θα σε καλύψει πλήρως.

Petros Karavidas απάντησε πριν 8 έτη

Αγγελε ευχαριστω .