Dimitris Tsakalidis ρώτησε πριν 9 έτη

 Καλησπερα σας. Ενδιαφερομαι να αλλαξω το περιβοητο ΖΤΕ modem/router του ΟΤΕ και να βαλω καποιο καλο modem router κυριως για ασφαλεια αλλα και για αυξηση ταχυτητας (1.4ΜΒ/s σε 24αρα). Αποσυνδεσεις δεν ειχα πολλες,σταθεροτητα αρκετα καλη και το ασφαλιζω με οτι διαθεσιμη ασφαλεια μπορω μεσα απο το μενου του για το wifi. Ποιες μαρκες θεωρουνται ασφαλεις και αξιοπιστες? Μεχρι τι χρηματα να διαθεσω εφοσον θελω να κανω απλη οικιακη χρηση με 4-5 συνδεμενες συσκευες σε αυτο? Ειναι ευκολο να σεταρω αυτο που θα επιλεξω κυριως για θεματα ασφαλειας? Θεωρειται σωστη κινηση η αντικατασταση του ΖΤΕ με κατι καλυτερο ή εφοσον δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα,να μην ασχοληθω? 

3 Απαντήσεις

Dimitris Tsakalidis απάντησε πριν 9 έτη

* στα πλαισια της ασφαλειας,θα θελα να μπορω να ρυθμιζω την ενταση εκπομπης του wifi, κατι το οποιο δεν μπορω να κανω στο ΖΤΕ

Akis Bouas απάντησε πριν 9 έτη

1,4 mb/s σημαίνει ότι συγχρονίζει τουλάχιστον 12. Καλά είσαι. Αν έχεις λεφτά για ξοδεμα πάρε ένα ρουτερακι, δραματικές αλλαγές όμως δε θα δεις. Σύντομα ο ΟΤΕ θα δώσει to speedport οπότε κάνε υπομονή. 

Dimitris Tsakalidis απάντησε πριν 9 έτη

Για ξοδεμα σιγουρα οχι αλλα αν δεν αξιζει, θα ψαχτω για ram για το λαπτοπ. Εφοσον δεν υπαρχει ζητημα ασφαλειας (οχι μονο το κλειδωμα απο εμενα αλλα επειδη ακουγονται και γραφονται διαφορα για τα μηχανακια των παρόχων), και φυσικα δεν θα εχω θαυματα σε ταχυτητα, στην τελικη δεν θα αξιζει. Ευχαριστω για την απαντηση σου.