Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΕρωτήσεις σχετικά με χτίσιμο υπολογιστή.
Steve Veste ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Άγγελε,
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ενα budget pc που έχω σχεδόν ολοκληρώσει.
Έχω παρακολουθήσει αρκετα βιντεο σας και θα ήθελα καποιές τελευταιές πληροφορίες. Αρχικά έχω αγοράσει : 
-Asus B350-F gaming rog strix,  -AMD Ryzen 5 2600,  -2 HyperX 8GB (2666Mhz), -Gigabyte GTX1050ti 4G, και τέλος έχω εναν SSD/250 και εναν HDD 1TB. Ακόμη έχω να αγοράσω ενα τροφοδοτικο( και ισως ενα καλύτερο monitor απο αυτο που έχω). Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι σχετικα με την ραμ , η motherboard λεει εως 2666Mhz (χωρις ΟC) αλλα αμα τοποθετήσω εγω περισσοτερα δεν θα την αναγνωριζει ή θα την αναγνωρίζει σαν 2666? Και τέλος τι θα ήταν καλύτερο να αναβαθμίσω στο σύντομο μελλον ( καποια καρτα γραφικών ίσως? ) 
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
Αρχικά, ζήτησες στο κατάστημα να σου κάνει αναβάθμιση BIOS στη μητρική? Γιατί οι μητρικές με το B350 δεν δέχονται την 2η γενιά Ryzen χωρίς αναβάθμιση. Είναι αδύνατον να κάνεις μόνος σου αν δεν μπορείς να βάλεις προσωρινά έναν επεξεργαστή 1ης γενιάς ίσα για την αναβάθμιση.
Όλες οι μνήμες που πωλούνται ως υψηλότερης συχνότητας μόνο με overclock μπορούν να πιάσουν αυτή τη συχνότητα, δεν υπάρχουν μνήμες 3000 ή 3200MHz που να λειτουργούν χωρίς overclock.
Εφόσον σε ενδιαφέρει το gaming, μια μεγαλύτερη κάρτα γραφικών σίγουρα θα ωφελήσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη αναβάθμιση.

Steve Veste απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα ξανα,
οχι δεν ζήτησα εγω κατι, και τωρα που το λες μου φενεται παραξενο... εγω εκανα το update του bios 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Θα έπεσες σε κάποιο μοντέλο που είχε εργοστασιακά BIOS που να αναγνωρίζει τη 2η γενιά. Μεγάλος αριθμός αναγνωστών είχε πρόβλημα όταν πρωτοβγήκαν οι Ryzen 2ης γενιάς.