Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕρωτησεις σχετικα με windows 11
okδκσκφ ahhashhxn ρώτησε πριν 3 έτη

Γεια σας χτες κατεβασα windows 11 μεσω uup dump. Δεν μπορουσα απο το insiser program γιατι δεν υποστιριζει το λαπτοπ μου τα windows 11 οποτε χρειαζομουν iso. Επειδη δεν ειχα usb, εφτιαξα ενα bootable partition και bootαρα απο εκει. Ξεχασα να πω οτι επιλεξα το build 22000.160. Οταν ανοιξα το λαπτοπ ελειπαν drivers και ηταν build 22000.1. Επειδη δεν ειχα στικακι, για να περασω το network driver, το περασα σε ενα μαγνητοφονακι με 1gb χωρο. Τελος παντων μετα πηγα να κατεβασω τα windows 10 pali γιατι ηταν αποτυχια, αλλα μετα απο λιγο κατεβηκε ο display driver, και σιγα σιγα κατεβηκαν ολα οποτε εκανα ακυρωση στο windows 10 setup. Μετα απο λιγο εβγαλε μια ειδοποιηση για update. Το εκανα λοιπον, και οταν ανοιξε ειχε build 22000.160. Το microsoft store ηταν ιδιο με τα win 10, και γενικα ελειπαν καποιες εφαρμογες που σε αφτο το build επρεπε να ηταν προεγγατεστημενα. Α επισης ξεχασα να πω οτι για να κατεβασω τα windows 11, κ;θως δεν εχω secureboot, χρησιμοποιησα ενα regedit file που βηκα στο ιντερνετ. Τι να κανω? Υπαρχει τροπος να βςλω τα κανονικα win 11 απο το insider profram xoris secure boot.? Υπαρχει τροπος να κανω κατι και να κατεβουν ολες οι εφαρμογες?Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου? Α επισης εφοσον το ms store ηταν ιδιο κατεβασα το package του νεου ms store απο το ιντερνετ, και τωρα εχω κανονικα το νεο ms store. Αν χρειαζεστε κιαλλες πληροφοριες πειτε μου.

4 Απαντήσεις

okδκσκφ ahhashhxn απάντησε πριν 3 έτη

ξεχασα να πω οτι εχει κατεβει το windows 11 pro N. Δεν ξερω αν εγω το πατησα καταλαθως, η ετσι ηταν απο πριν, παντως εγω παλια ειχα τα κανονικα windows 11 pro. Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ τους? Πως μπορω να βαλω παλι τα pro σκετο?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Από τη στιγμή που η ίδια η Microsoft δίνει το ISO για Windows 11, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κατεβάσεις από άλλες πηγές.

Εφόσον τα Windows 11 είναι beta έκδοση, είναι λογικό να υπάρχουν δυσλειτουργίες, ακόμα και με updates. Επίσης, ανεξάρτητα από την έκδοση, υπάρχουν διαφορές μεταξύ του beta channel και του dev channel, και ας έχουν τον ίδιο αριθμό έκδοσης.

okδκσκφ ahhashhxn απάντησε πριν 3 έτη

Χτες δεν ηξερα οτι εδινε η microsoft to iso. Το ξερω οτι εκανα βλακεια... Τελος παντων ευχαριστω.

okδκσκφ ahhashhxn απάντησε πριν 3 έτη

Σήμερα το εμαθα