Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΕρωτηση για καρτα γραφικων και bottleneck.
Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα σε ολους!!Εχω τον AMD A10-5800K με την ενσωματωμενη καρτα radeon hd 7660d.Θελω να αγορασω μια ανεξαρτητη καρτα γραφικων γιατι θελω να εχω 8 GB καθαρα και οχι 7,19.Επισης το παιχνιδι που θελω να παιξω ειναι το Pro evolution soccer 2015.Ειμαι αναμεσα στην http://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-geforce-gt710-gv-n710d3-1gl-1gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.516583  και την http://www.e-shop.gr/vga-sapphire-radeon-hd6450-1gb-pci-e-retail-p-PER.510790  .Δυο ερωτησεις: 1)Ποια θα μου προτεινατε?(δεν θελω να αγορασω ακριβοτερη) 2)Δεδομενου του εμπειρικου κανονα που λεει πως η καρτα γραφικων πρεπει να ειναι 1,5 φορα ακριβοτερη απο τον επεξεργαστη θα εχω σοβαρο bottleneck?Δηλαδη θα με εμποδισει στο Pro evolution?Ευχαριστω.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Βαγγέλη, η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή είναι καλύτερη και από τις δύο κάρτες που προτείνεις, μόνο χαμένος θα βγεις από μια τέτοια αγορά.

Αν δεν θέλεις να δώσεις 90-100 ευρώ να πάρεις μια κάρτα γραφικών της προκοπής, μην πετάξεις χρήματα για να πάρεις κάτι χειρότερο.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 8 έτη

ΟΚ!!Κατι ασχετο:ο κειμενογραφος στις ερωτησεις δεν μου δινει δυνατοτητα να βαζω links ουτε να επεξεργαζομαι την ερωτηση.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ναι, έτσι είναι ρυθμισμένος. Γιατί ορισμένοι αναγνώστες έβαζαν ακατάλληλα link, ή έσβηναν τις ερωτήσεις τους αφού τις είχαμε απαντήσει.