Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 3 έτη

Γεια σας παιδια!!Καλη χρονια με υγεια!!Θελω να αγορασω μια οθονη για γενικη χρηση(και για fifa,pes).Μπορω να δωσω μεχρι 130 ευρω.Η συνολικη παραμονη μου μπροστα απο την οθονη ειναι 6-7 ωρες την ημερα.Θα την εχω στο δωματιο μου.Ειμαι αναμεσα σε 22",23" και 24".Ειμαι πιο κοντα σε 24αρα αλλα φοβαμαι μην στραβωνομαι.Παντως εχω γυαλια με αντιανακλαστικη επιστρωση.Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο μοντελο και να μου πειτε αν πιστευετε οτι με την 24αρα θα εχω προβλημα στα ματια.Δυστυχως σε καταστημα δεν μπορω να παω να δω απο κοντα λογω κορωνοϊού.Το γραφειο μου δεν ειναι γωνιακο,την οθονη θα την εχω φατσα μπροστα μου.
Ευχαριστω.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Βαγγέλη και ευτυχισμένο το νέο έτος

Μπορείς να δώσεις λίγα παραπάνω χρήματα και να πας σε αυτήν την οθόνη. Δεν είναι gaming monitor, αλλά είναι πολύ καλή επιλογή για απλή χρήση γραφείου.

Όσο αφορά το μέγεθος, διαθέτω οθόνη 24 ιντσών και δεν μου φαίνεται άβολη. Ωστόσο, πάντα παίζει ρόλο και ο προσωπικός παράγοντας.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 3 έτη

Με ταβανι τα 130 ευρω μπορω να βρω αξιοπιστη 22αρα?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτή. Μην περιμένεις ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αλλά είμαι μια ικανοποιητική οθόνη για τόσο χαμηλό κόστος.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 3 έτη

ΟΚ.Ευχαριστω