Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsερωτηση για προγραμμα μεταφρασης
Αρης Μουτσκας ρώτησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις κανένα πρόγραμμα το όποιο να κάνει μετάφραση το θέλω να κάνω τη πτυχιακή και έχω να μεταφράσω πολλά άρθρα άρα όπως καταλαβαίνεις θέλω ένα καλό για να μεταφράζει καλά τεχνικές ορολογίες . Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας …

3 Απαντήσεις

Αντρέας Παπαγιαννόπουλος απάντησε πριν 10 έτη

Πολύ απλά Google Μετάφραση.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα Άρη,

Κατ' αρχάς δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα το οποίο θα σου βγάλει κείμενο έτοιμο για να το χρησιμοποιήσεις. Όλες οι μεταφράσεις υπολογιστή έχουν σαν στόχο να κατανοήσεις το κείμενο, και θα χρειαστούν τόσες αλλαγές όσον αφορά τη σύνταξη, που πρακτικά θα ξαναγράφεις το κάθε άρθρο.

Από εκεί και πέρα εδώ μπορείς να βρεις μια λίστα με δωρεάν υπηρεσίες μετάφρασης, για να κάνεις δοκιμές και να δεις ποια είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλεις.

Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο εμπορικό πρόγραμμα, το Systran είναι ένα από τα γνωστότερα, το οποίο μάλιστα έχει τη δυνατότητα να "εκπαιδευτεί" όσον αφορά τεχνική ορολογία. Εδώ μπορείς να συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων.

Τέλος, μπορείς να δοκιμάσεις και το Babylon, έχει πάρει πολύ καλές βαθμολογίες στα reviews.

Αρης Μουτσκας απάντησε πριν 10 έτη

Ευχαριστω πολυ , λαβετε υποψιν και αυτο το προγραμμα http://fluency3.software.informer.com/1.1/ ειναι πολυ καλο το βρηκα καθως εψαχνα ειναι δψρεαν μονο για 15 μερες το μοναδικο μειονεκτημα του ...