kostas kostas1 ρώτησε πριν 10 μήνες

Καλησπερα.
Αγορασα εναν καινουργιο εσωτερικο δισκο τον Toshiba MG9 και μου ηρθε σε μια πλαστικη συσκευασια οπως στην φωτογραφια παρακατω , ενω οταν ειχα αγορασει τον ιδιο αλλα 16 ΤΒ μου ειχε ερθει σε σακουλιτσα σφραγισμενος , και αναρωτιομουν μηπως ειναι τιποτα μεταχειρισμενος , τον εβαλα και στο προγραμμα Hard disk sentinel αλλα τις τιμες Power on time και στο Estimated life time μου τις εχει unknown . 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 10 μήνες

Καλησπέρα Κώστα, ναι η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα περίμενα να είναι σε ειδική σακούλα..το δίσκο τον αγόρασες από κάποιο γνωστό κατάστημα?

kostas kostas1 απάντησε πριν 10 μήνες

Ναι απο γνωστο καταστημα τον πηρα, το προβλημα μου ειναι οτι δεν μου δειχνει στο Hard disk sentinel τιμες στο Power on time και στο Estimated life time , ξερεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 10 μήνες

E τότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς..ίσως επειδή είναι καινούριος να θέλει το χρόνο του για να προσδιορίσει τις τιμές.

Nikos Alevizos απάντησε πριν 10 μήνες

Εχω ενα λαπτοπ Fujitsu Lifebook A555 που εχει σκληρο εναν 2,5 αρι Toshiba MQ01ABF050 500 GB SATA II. Επειδη ψιλοβογγαει για να φορτωσει τα WIN10, σκεφθηκα να του βαλω εναν SSD γυρω στα 250 gb. SATA II δεν βλεπω πολλους στο εμποριο. Αν βαλω SATA III, θα δουλεψει, η θα κλαιω τα λεφτα?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Nikos Alevizos σίγουρα δεν θα κλαις τα λεφτά σου, θα δεις κάποια διαφορά..