Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΕρωτηση για σχολη πληροφορικης
Κωνσταντινος Κουτσαυλης ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπερα σε ολη την ομαδα!
Η ερωτηση μου ισως ειναι λιγο ασχετη καθως δεν εχει να κανει με καποιο προβλημα συστηματος.Ομως θεωρησα πως καποιος θα υπαρχει ωστε να μου δωσει μια γνωμη! Μιας και σε λιγο καιρο θα χρειαστει να επιλεξω καποια σχολη για να εισαχθω και με ενδιαφερει πολυ καποιο τμημα πληροφορικης θα ηθελα τη γνωμη οποιου γνωριζει πανω σε αυτη μου την αποφαση.Επιπλεον αν καποιος γνωριζει η εχει ακουσει για καποιο  πανεπιστημιο καλα λογια η κατι αξιολογο θα με ενδιαφερε!( μιλωντας παντα για Ελλαδα)
Ευχαριστω εκ των προτερων!

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε,
Αρχικά πρέπει να αποφασίσεις με ποιο κομμάτι της πληροφορικής θέλεις να ασχοληθείς και να διαλέξεις το πρόγραμμα σπουδών που ασχολείται περισσότερο με αυτό.
Εγώ σπουδάζω στο ΤΕΙ Πειραιά Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων, το ποίο θα ενωθεί το ΤΕΙ Πληροφορικής Αθήνα και θα γίνει Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Το δικό μου τμήμα ασχολείται σε τεράστιο βαθμό με το hardware και τους επεξεργαστές, οπότε δεν είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει  κυρίως προγραμματισμό για παράδειγμα.
Οπότε, η επιλογή σου θα γίνει βάσει ποιο πρόγραμμα σπουδών σε καλύπτει. 

Κωνσταντινος Κουτσαυλης απάντησε πριν 6 έτη

Σε ευχαριστω πολυ Γιωργο για την απαντηση σου! Εχεις δικιο σε αυτο που λες και κακως που δεν το ανεφερα στην αρχη! Με το κομματι του software θα ηθελα να ασχοληθω!