Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsερωτηση για το update των windows 7
Yiannis Nakos ρώτησε πριν 10 έτη

καλησπέρα

εχω παρατηρήσει πως το update των windows κανει εγκατάσταση τις ιδιες ενημερώσεις 3 και 4 φορές.οι ενημερ΄σεις αναφέρονται sto security esentials.είνια κάτι το οποιο συμβαινει κατά καιρους ή χρειζεται ψάξιμο για ποιο λόγο το κάνει.

επίσης βλέπω πως καθε εβδομάδα χάνω 1 γιγα απο τον C χωρίς να κατεβάσω αρχεία ή να αποθηκευσω κάτι άλλο.

λέτε να συνδέονται αυτλα μεταξύ τους γιατί δεν έχω βρει που δημιουργούνται και κρυβονται αυτά τα αρχεία και τρώνε τόσο χώρο

ευχαριστώ

 

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

To security essentials κατεβάζει τις ανανεωμένες υπογραφές ιών μέσω του Windows Update, οπότε μάλλον αυτό είναι που βλέπεις. Αν θέλεις, πάντως, στο επόμενο download τράβα ένα screenshot με αυτό τον οδηγό http://bit.ly/screen-capture-method, να δω μήπως είναι τίποτα άλλο.

Επίσης, το Microsoft Security Essentials είναι μάλλον το χειρότερο δωρεάν antivirus. Θα σου πρότεινα να βάλεις κάποιο από αυτά. http://bit.ly/best_free_antivirus.

Όσο για το χώρο που γεμίζει, δοκίμασε το δωρεάν Treesize για να δεις τι χώρο πιάνει κάθε φάκελος.

Yiannis Nakos απάντησε πριν 10 έτη

Άγγελε τι antivirus  προτείνεις σε λαπτοπ απ αυτά που αναφέρονται στην σελίδα;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δεν έχει σημασία, desktop ή laptop. Βάλε το Bitdefender, που έχει εξαιρετικές κριτικές.

Yiannis Nakos απάντησε πριν 10 έτη

ξεκινησα με το treesize και ψάχνοντας πήγα

users-app data-local-microsoft-windows-temporary Internet files-low-content.IE5 ..προχωραει σε διαφορους ιποφακελους με 3 γιγα μνημη.έχει κρατησει εκει μεσα τα παντα απ ότι εχω ανοιξει στο ιντερνετ(φωτογραφιες βιντεο και υπαρχουν και αρχειατα οποια τελειωνουν σε .js) .και δεν μπορω να καταλαβω και πως δημιουργηθηκε.

ανοιγωντας παντως την αποδεσμευση χωρου για τον C και τα Internet  Temporary files το συστημα τα βρισκει 9,5μβ συνολικα.

λεω λοιπον να διαγραψω όλα αυτά τα προσωρινα αρχεια αν πρεπει βεβαια και δεν ξέρω αν υπαρχει η δυνατοτητα με καποιο τροπο να αποφυγω την αποθηκευση τους εκει μεσα αφου δεν μπορεί να τα δει ουτε το ίδιο το συστημα για να τα διαγραψει.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Στα Temporary Internet files αποθηκεύονται τα αρχεία απο το Internet (εικόνες, flash, σκριπτάκια js κλπ) όταν χρησιμοποιείς Internet Explorer.

Υποτίθεται πως υπάρχει όριο πόσο όγκο μπορούν να έχουν τα Temporary Internet Files. Η προεπιλογή είναι 250MB, είναι όντως παράξενο που έχεις τόσα περισσότερα αρχεία.

Μπορείς να αλλάξεις τη ρύθμιση πηγαίνοντας στον πίνακα ελέγχου -> επιλογές Internet και στις Ρυθμίσεις στην ενότητα "Ιστορικό Περιήγησης".

Γενικά μπορείς να σβήσεις με ασφάλεια τα Temporary Internet Files, δεν χρειάζονται σε τίποτα. Αν τρέξεις έναν Ccleaner, θα τα καθαρίσει αυτός για εσένα.

Yiannis Nakos απάντησε πριν 10 έτη

και όμως η προεπιλογή είναι στα 250 μβ όπως το είπες και συ. θα τα διαγραψω και θα περιμενω τις ςπομενες μερες να δω αν ξαναδημιουργηθουν γιατί όπως είπα και πριν το συστημα δεν μπορει να βρει το συγκεκριμενο temporery files και δειχνει πως βρίσκε 9,5 μβ.θα δουμε στο κοντινο μελλον.

αγγελε ευχαριστώ για την βοήθεια