Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΕρωτηση για ψυκτρα που δεν θα χτυπαει τις μνημες.
Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα παιδια!!Θελω να παρω μια aftermarket ψυκτρα.Εχω μητρικη αυτην εδω,μνημες αυτες εδω και επεξεργαστη τον AMD A10-5800K με μεγιστη καταναλωση 100W.Το θεμα ειναι οτι μια ψυκτρα που πηρα Coolermaster Gemini κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα,μου χτυπουσε τις μνημες(Η μητρικη μου εχει μονο δυο slots) και την εστειλα πισω.Μπορειτε να μου προτεινετε μια ψυκτρα με την οποια δεν θα εχω αυτο το προβλημα?Μπορω να δωσω μεχρι 35 ευρω.Ευχαριστω.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Βαγγέλη.

Πάρε αυτή, που έχει αρκετά λεπτή ψύκτρα, και αν βρίσκει ο ανεμιστήρας ή τον τοποθετείς λίγο πιο ψηλά, ή τον βάζεις από την άλλη μεριά της ψύκτρας, φροντίζοντας να τον κρατήσεις στην ίδια κατεύθυνση ώστε να τραβάει τον αέρα προς τα πίσω.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπερα και παλι!!Χρονια πολλα σε ολους με υγεια!!Ξεχασα να σου αναφερω Αγγελε οτι το κουτι μου ειναι ενα midi tower Asus vento TA-863 οχι και τοσο σουπερ.Λες να χωρεσει?Δεν μπορω να βρω και το προιον στο e-shop να σου εστελνα το λινκ.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ο κατασκευαστής δεν δίνει καμία πληροφορία για το μέγιστο ύψος ψύκτρας, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε αν χωράει.

Στα 155mm πάντως δεν είναι υπερβολικά ψηλή για την κατηγορία της, και αφού το κουτί έχει πλάτος 180mm, είναι πιθανό να χωράει. Κουτιά με πλάτος 192mm παίρνουν ψήκτρες μέχρι και 163mm.