Nikos Moumtzidis ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα σε ολους.θα ηθελα μια επαγγελματικη γνωμη πανω στο εξης θεμα.εχει ο πατερας μου μια ιστοσελιδα για την επιχειρηση του ομως δεν περιεχει τιποτα εκτος απο τον ισολογισμο που ειναι υποχρεωτικος.πληρωνει 150 ευρω τα δυο χρονια.ειναι πολλα αυτα τα λεφτα; για μια ιστοσελιδα που ισως να μην βλεπει ουτε ενα ατομο; υπαρχει πιο οικονομικη λυση; επισης πηρα τηλ στον τεχνικο που εχει τον server ωστε να ασχοληθω και να το αλλαξω και με ενημερωσε οτι μονο αυτος μπορει γτ υπαρχει ενας κωδικος για να επεξεργαζεται ολες τις ιστοσελιδες οποτε δεν μπορουσε να μ τον δωσει.μου ειπε οτι ετσι εχει πολλες ιστοσελιδες στον ιδιο server και πληρωνουν λιγοτερα οι πελατες δηλαδη εμεις.τι μ προτεινετε ωστε να μπορω να το αλλαξω και να μπορει να το βλεπει ο κοσμος;

9 Απαντήσεις

Κωνσταντίνος Παρτάλας απάντησε πριν 9 έτη

Νίκο η τιμή είναι λογική.

Τώρα αυτό που ζητάς μπορεί να γίνει μέσο του https://el.wordpress.com/ για να μην πληρώνεις τπτ. Εάν θες το όνομα πχ nikos.gr και όχι το wordpress.com/nikos τότε θα πληρώσεις κάνα 20€ τον χρόνο εάν δεν κάνω λάθος έχω να μπω κάτι χρόνια.

Nikos Moumtzidis απάντησε πριν 9 έτη

Το ονομα υπαρχει ηδη.απλως εμενα δεν μ επιτρεπετε να επεξεργαστω την ιστοσελιδα.δηλαδη καθε φορα που θα θελω να την αλλαξω δεν θα μπορω.θα θελει ολοκληρη διαδικασια για να ερθω σε επαφη με τον τεχνικο που την εχει.μπορειτε να μ προτεινετε ενα προγραμμα με το οποιο φτιαχνεις ιστοσελιδες; απλως να τη σχεδιασω και οταν θα θελω να την ανεβασω να την εχω ετοιμη σαν αρχειο.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Νίκο, δες το μαγνητοσκοπημένο σεμινάριό μου για να φτιάξεις μια δωρεάν ιστοσελίδα στη Webnode.

Nikos Moumtzidis απάντησε πριν 9 έτη

Το domain name υπαρχει ηδη.και η ιστοσελιδα.αυτο που θελω ειναι να δημιουργησω μια ιστοσελιδα εγω με ενα προγραμμα,αν υπαρχει και μετα να κατεβασω την ιστοσελιδα απο τον server που ειναι τωρα και να διαλεξω εναν οπου θα μπορω να την διαχειριζομαι εγω.γτ σε αυτον που ειναι τωρα δεν μπορω.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δεν χρειάζεσαι τότε κανένα πρόγραμμα.

Ρώτα κατ' αρχάς αυτόν τον τύπο αν η σελίδα είναι στημένη σε κάποιο CMS, σε Wordpress, σε Joomla κλπ.

Με αυτή την πληροφορία, θα δούμε τι χρειάζεται να κάνεις για να την έχεις ανεβασμένη σε δικό σου hosting.

Επίσης, ο συγκεκριμένος "τεχνικός" είναι μεγάλος ξεφτίλας, γιατί αν δεν είναι κανείς εντελώς άσχετος υπάρχουν μια χαρά τρόποι να έχει όσους πελάτες θέλει στον ίδιο server για το δήθεν χαμηλότερο κόστος, και ο κάθε πελάτης να μπορεί να διαχειριστεί πλήρως τη σελίδα του.

Αυτό το άρπα-κόλλα με εκνευρίζει αφάνταστα... Και το θράσος να πασάρουν την ασχετοσύνη τους πως δήθεν "για το καλό σας το κάνουμε".

Nikos Moumtzidis απάντησε πριν 9 έτη

Γεια σε ολους.Χρησιμοποιω εδω και λιγες μερες το xampp και το joomla σε τοπικο server για να μαθω να φτιαχνω ιστοσελιδες.Ολα μια χαρα.Την κανω την δουλεια μ.Γιατι ομως καθε φορα που αλλαζω κατι στο περιεχομενο των αρθρων ανοιγει δυο φορες παραθυρακι που λεει «Το στοιχειο Apache http server σταματησε να λειτουργει»...??Μετα το δευτερο παραθυρακι επανερχεται ξανα η ιστοσελιδα.Ομως δεν γινεται δουλεια ετσι.Χανω πολυ χρονο στο να περιμενω να βγαλει αυτα τα δυο παραθυρακια.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Νίκο, για δοκίμασε να κάνεις μια καθαρή εκκίνηση των Windows, μήπως κάποιο τρίτο πρόγραμμα παρεμβάλλεται στη λειτουργία του apache.

Nikos Moumtzidis απάντησε πριν 9 έτη

Το δοκίμασα αλλά δεν έγινε τίποτα.Το πρόβλημα συνεχίζει να εμφανίζεται....!!!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ίσως αξίζει να δοκιμάσεις το WAMP αντί του XAMPP, αν και η αλήθεια είναι πως δεν έχω βρει το χρόνο για να γράψω το δεύτερο μέρος του οδηγού, για το πώς να εγκαταστήσεις ένα συγκεκριμένο site sτο WAMP.