Giannakis Kgls ρώτησε πριν 10 μήνες

Καλησπερα χθες αντιμετωπισα ενα προβλημα με το ιντερνετ ,εντελως ξαφνικα δεν ειχα ιντερνετ σε ολες τις συσκευες,με  πολυ χαμηλο download mbps στο speedtest , παρα πολλα crc errors κλπ.
Με τα πολλα εκανα  μια επανεκκινηση σε λαπτοπ,  ρουτερ και εναν ελεγχο για ενημερωσεις στη διαχειριση συσκευων στους προσαρμογεις δικτυου. Το προβλημα λυθηκε, αλλα απο τοτε παρουσιαζονται μερικες αποσυνδεσεις , πιο αργο ιντερνετ σε μερικες στιγμηες και επιπλεον παρατηρησα στη διαχειριση συσκευων την εμφανιση αρκετων νομιζω drivers πρεπει να ειναι wan miniport lp wanminiport network monitor κλπ ενω πριν δεν υπηρχαν.
Πως εμφανιστηκαν ολα αυτα τα network monitors ? ειναι ασφαλη?  και επειδη ειμαι ασχετος τι μου προτεινεται να κανω για να λυθει το προβλημα? να τα καταργησω? Ευχαριστω πολυ.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 10 μήνες

Καλησπέρα, από ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα εντοπίζεται στη γραμμή μου και όχι στις συσκευές, καθώς όπως είπες το πρόβλημα ήταν γενικό..Εάν γενικά δεν έχεις σταθερή γραμμή καλό είναι να επικοινωνήσεις με τον πάροχο σου. Το ότι έχεις αρκετά miniports δεν είναι κάτι ανησυχητικό..