Vasilis Levendis ρώτησε πριν 4 έτη

Ξαφνικά ενώ λειτουργουσαν  ολα κανονικά και απολάμβανα στο android box μου τις ταινίες που εχω αποθηκεύσει στον Υπολογιστη μου , άρχισα να λαμβάνω το μήνυμα    ΄An error occurred while attempting to play this video. Please try restarting both the Plex Media Server and this app ' Σε διάφορα forums κατάλαβα οτι κατι συμβαινει με τη κωδικοποίηση του ήχου άλλα δεν κατάφερα να βρω κάποια επιλογή που θα το διορθώσει.
Μήπως γνωρίζετε κατι σχετικό με την επίλυση  ή κάποια αλλη εφαρμογή να  αντικαταστησω το Plex ?

1 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 4 έτη

Πρέπει να βεβαιωθείς ότι είναι ενημερωμένος ο Plex server και το app. Στο forum του Plex αναφέρουν ότι η απενεργοποίηση του νέου Player “New Player (OFF)”  στην ενότητα των ρυθμίσεων για προχωρημένους (Advanced) του app, και η επιστροφή στον παλιό player, το έλυσε το θέμα. Ωστόσο, αυτό ήταν πριν την ενημέρωση που έκαναν για το bug, καθώς δεν την βλέπουμε πλέον αυτή την ένδειξη στην 8.0.1.
Εναλλακτικά, απενεργοποιώντας το h264 maximum level στις ρυθμίσεις ➜ Advanced ➜Player ➜ Device support, και το Audio Passthrough (disabled)
Αν δεν λυθεί, αναπαραγωγή των Plex video με χρήση του VLC (Settings ➜ Advanced ➜Player ➜use external player) ή διαμέσου DLNA έως ότου επιδιορθωθεί αυτό το bug στο Android.