Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΕρώτηση για αντιγραφή οδηγών DVD σε USB
Αριστείδης Παπαχρίστος ρώτησε πριν 8 μήνες

Έχω DVD με τους οδηγούς  οθόνης, ήχου, ίντερνετ κλπ του Desktop, πως θα το αντιγράψω σε usb;

7 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 μήνες

Καλησπέρα Αριστείδη, γενικά είναι απλή διαδικασία..θα τους περάσεις πρώτα από το cd στο pc σου και μετά σε ένα στικάκι.

Αριστείδης Παπαχρίστος απάντησε πριν 8 μήνες

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, το έχω προσπαθήσει με το πρόγραμμα αντιγραφής του SD player που αγόρασα και αυτό που αντιγράψει στο pc είναι λάθος.

Αριστείδης Παπαχρίστος απάντησε πριν 8 μήνες

Έκανα copy paste στο pc και δεν αντιγράφει αυτό, desktop ini 174 κβ  οπότε το defender το αναγνωρίζει σαν ιό, το βάζω στις εξαιρέσεις και όταν περνώ τους οδηγούς δεν με αφήνει η Microsoft να κατεβάσω τα WINDOWS. 
 
 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 μήνες

Εάν σου βγάζει πρόβλημα στο δικό σου υπολογιστή δοκίμασε σε κάποιον άλλο. Γενικά εάν πρόκειται για ένα απλό cd η διαδικασία είναι απλή, εκτός και εάν είναι "κλειδωμένο" από την ίδια την εταιρεία. 

Αριστείδης Παπαχρίστος απάντησε πριν 8 μήνες

Είναι κλειδωμένο από την Gigabyte
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 8 μήνες

Δε νομίζω ότι τα CD/DVD μπορούν να "κλειδώνονται" πια, ήταν μια τεχνική που χρησιμοποιούνταν (πολύ) παλιά από εταιρείες για να δυσκολεύουν την αντιγραφή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα Windows δεν το επιτρέπουν. Μπορείς απλά να κοπιάρεις τα αρχεία στον υπολογιστή σου ή στο στικάκι κανονικά, όπως θα έκανες σε κάθε περίπτωση. Αν κάποιο αρχείο στο DVD είναι χαλασμένο είναι άλλο θέμα. Αν η εταιρεία είχε τροποποιήσει το DVD έτσι ώστε να μην κοπιάρονται τα αρχεία με τον συνηθισμένο τρόπο, αυτό θα απαιτούσε να διαβάζεται από μια ειδική εφαρμογή. Υπάρχει κάποια τέτοια?
 
Το αρχείο desktop.ini είναι ένα ειδικό hidden file που το φτιάχνει ο Windows Explorer και περιέχει πληροφορίες για το folder στο οποίο βρίσκεται. Κανονικά δεν θα το έβλεπες, προφανώς έχεις επιλέξει στα Folder Options "Show hidden files, folders and drives". Δεν χρειάζεται (και ουσιαστικά δεν πρέπει κιόλας) να το κοπιάρεις σε άλλο folder (θα μεταφέρει τα properties ή meta-data του αρχικού στο destination folder, πράγμα που μάλλον δεν το θέλεις). Να πω ακόμα ότι το μέγεθος 147KB μου φαίνεται τεράστιο, συνήθως είναι μερικά bytes, μέχρι 1KB το πολύ. Μπορείς να το ανοίξεις, text-file είναι και ανοίγει με Notepad αν το χτυπήσεις, οπότε μπορείς να δεις και τι περιέχει.
 
Τέλος αναρωτέμαι, χρειάζεσαι όντως το DVD και τα περιεχόμενά του? Αν είναι το συνοδευτικό DVD του motherboard το πιο πιθανό είναι να περιέχει παλιότερες εκδόσεις των drivers. Θα ήταν καλύτερα να κατεβάσεις τις τελευταίες από το/α site(s) του κατασκευαστή, συνήθως είναι όλα διαθέσιμα online. Σε πολλές περιπτώσεις το Update των Windows εγκαθιστά αυτόματα καινούριες εκδόσεις. Γιατί πρέπει να κοπιαριστεί στο στικάκι, επίσης δεν το καταλαβαίνω, αφού μπορούν πάντα να γίνουν download.

Αριστείδης Παπαχρίστος απάντησε πριν 7 μήνες

Ένα μαγαζί που μου συναρμολόγησε το Desktop μου έδωσε το CD Express install, αυτό έχει του οδηγούς που θέλω για εργασία χωρίς τους οδηγούς για παιχνίδια από την GIGABYTE, έχω κατεβάσει τους οδηγούς σε zip, αλλά φοβάμαι να τους εγκαταστήσω, δεν έχω γνώσεις, δεν ξέρω εάν εγκαταστήσω κάποιον λάθος οδηγό εάν μπορώ να τον απεγκαταστήσω η θα μου κολλήσει το pc χωρίς να έχω την δυνατότητα format.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας που μου αφιερώσατε, δεν θέλω να κάνω περαιτέρω κατάχρηση του χρόνου σας.
Να είστε πάντα καλά, καλή σας συνέχεια.