Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΕρώτηση για αργόσχολους ή ηλίθιους
Πανος Μιραλας ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα! Λοιπόν οντας αργοσχολος μπαινω στο site pcsteps να ρίξω καμια ματια να μορφωθώ! Και ξανά βλέπω το ιδιο μη φιλικό περιβάλλον για σκρολαρισμα και αναζητηση ,τουλαχιστον απο κινητό απαράδεκτο! Έχοντας χρονο λοιπόν και υπομονή θέλω να μαθω το εξής με άτομα που ειναι γνώστες , δίνουν συμβουλές και βοηθούν κόσμο (μαζί και εμένα) , πως δέχονται να υπάρχει αυτο το χάλι;

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Αν η γνώμη σου ήταν αντικειμενική αλήθεια, θα σου απαντούσαμε. Από τη στιγμή που είναι υποκειμενική άποψη, έχει αξία όσο οποιαδήποτε άλλη υποκειμενική γνώμη.

Πανος Μιραλας απάντησε πριν 5 έτη

Δεν είχα σκοπο να προσβάλλω κάποιον ας ξεκινήσουμε από αυτό. Θα με συγχωρήσεις Άγγελε και η δικη σου άποψη είναι υποκειμενική !  Εγώ οταν χρειαστηκα βοήθεια μέσω της σελίδας την πήρα και πολύ καλα μάλιστα , αυτό όμως δεν αναιρεί την αρχική μου άποψη! Δεν καλύφθηκα  ας ειναι λοιπόν απο τα αιωνια ερωτήματα παίρνει διορθώσεις η όχι! 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Αν θέλεις η γνώμη σου να ακούγεται, θα πρέπει να την υποστηρίζεις. Με το τίποτα που έχεις πει μέχρι στιγμής, ανάμεσα στη δική σου γνώμη και τη δική μας, μία μόνο έχει αξία.

Το "μη φιλικό περιβάλλον" δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, όπως και το "χάλι". Αν θέλεις να προτείνεις συγκεκριμένες διορθώσεις, μπορούμε να τις λάβουμε υπ' όψιν, αλλιώς σπαταλάς άδικα τον χρόνο μας.

Το ότι ο δικός σου χρόνος δεν έχει αξία, όπως ξεκάθαρα δηλώνεις όταν αυτοχαρακτηρίζεσαι "αργόσχολος", δεν σημαίνει πως και ο δικός μας δεν έχει.