Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / Softwareερώτηση για επαγγελματική έκδοση TeamViewer
egrafes egr ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα! θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το TeamViewer. θέλω να κάνω το εξής: απο έναν υπολογιστή, διάφοροι να έχουν στο κινητό τους το TeamViewer QuickSupport (που λέτε στον οδηγό https://www.pcsteps.gr/112736-προβολή-οθόνης-android-στον-υπολογιστή/#TeamViewer_QuickSupport) και δίνοντας μου τον κωδικό ID να βλέπω ότι δείχνει η οθόνη τους. επειδή δεν μιλάω για 1 και 2 άτομα, αλλά πιθανόν για πολλά, δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την δωρεάν έκδοση ή αν πρέπει να αγοράσω την επαγγελματική. Να τονίσω ότι εγώ έχω σκοπό να μπαίνω από έναν υπολογιστή και να βλέπω και ίσως και από ένα κινητό. Επιπλέον πρόκειται για επαγγελματικό σκοπό (εμπορικό όπως το λένε).
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Δημήτρης 

6 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα, κοίτα Δημήτρη, από τη στιγμή που η δωρεάν έκδοση είναι μόνο για προσωπική χρήση καλό είναι να προχωρήσεις στην αγορά άδειας.

egrafes egr απάντησε πριν 6 έτη

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Γιώργο!
οι υπόλοιποι όμως που θα έχουν την εφαρμογή QuickSupport δεν θα έχουν κάποια οικονομική επιβάρυνση απο την εταιρία  σωστά?
θα ήθελα να σε ρωτήσω 2 πράγματα ακόμα αν είναι εύκολο. Αρχικά μπαίνοντας στην σελίδα του TeamViewer για αγορές  (https://www.teamviewer.com/el/pricing/) βλέπω τις δυο εκδόσεις που έχει επι πληρωμή (Premium και Corporate) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν έχουν ουσιαστικές διαφορές. Είναι εύκολο να μου εξηγήσεις?
Δεύτερων κατεβάζοντας την εφαρμογή για μένα (σαν δοκιμή να δω πως λειτουργεί) πρόσεξα οτι απλά βλέπω την οθόνη του κινητού χωρίς όμως να μπορώ να την αλλάξω (εννοώ να πάω σε άλλη καρτέλα ή να ανοίξω κάποια εφαρμογή όπως την βλέπω πάνω στην οθόνη του κινητού κλπ). Πρέπει δηλ να κάνω όλες τις ενέργειες ο ίδιος πάνω στο κινητό. Ξέρεις αν υπάρχει τρόπος για να πετύχω αυτό που θέλω(δηλ ολοκληρωμένος έλεγχος της οθόνης του κινητού απο τον υπολογιστή)?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα, δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω παραπάνω πληροφορίες από αυτές που αναγράφονται. Ίσως να επικοινωνούσες μαζί τους για να στο ξεκαθαρίσουν.
Το κινητό μπορείς να το διαχειριστής κανονικά, απλά ο άλλος θα πρέπει να μην το "αγγίζει". Με τον κέρσορα μπορείς να κάνεις όλες τις κινήσεις που θα έκανε κάποιος με το δάκτυλο του στην οθόνη.

egrafes egr απάντησε πριν 6 έτη

καλησπέρα! στο δικό μου κινητό (redmi 3s) που το έκανα εγκατάσταση παρόλο που μου έβγαζε τον κέρσορα στον υπολογιστή δεν μπορούσε να αλλάξει η οθόνη. Μόνο αν το έκανα απευθείας στον κινητό έβλεπα τις αλλαγές στο pc. Ξέρεις τι μπορεί να φταίει? 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα, δυστυχώς δεν έχει την ίδια λειτουργικότητα σε όλα τα κινητά. Σε samsung από όσο γνωρίζει λειτουργεί πλήρως, ενώ σε άλλα, όπως xiaomi λειτουργεί μόνο το screen sharing. 

egrafes egr απάντησε πριν 6 έτη

Σε ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια σου!