Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΕρώτηση για εταιρική σελίδα στο Facebook
Γιάννης Μουρατίδης ρώτησε πριν 7 έτη

Πως μπορώ να επαληθεύσω την εταιρική μου σελίδα στο facebook;; Αυτό το μπλε και το γκρι κύκλο που βγάζει δίπλα από το όνομα της σελίδας σε πολλές σελίδες;;

Επίσης θέλω να μάθω και κάτι άλλο. Πως γίνετε μια σελίδα στο facebook να εμφανίζετε στην γλώσσα της χώρας που είσαι. Η παρακάτω σελίδα είναι η Αγγλική της Nestle, και αν μπεις από την Αγγλία η την Αμερική σου την βγάζει https://www.facebook.com/NestleFitnessGlobal. Αν μπεις όμως από την Ελλάδα σε πετάει αυτόματα σε μια Ελληνική που τελειώνει σε NestleFitness.GR. Σάνα είναι δύο διαφορετικές σελίδες σε μία. Και η κάθε μια έχει της δικές της αναρτήσεις η και την ίδια ανάρτηση. Πως γίνετε αυτό;;;

Ευχαριστώ.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Γιάννη!!!

Όπως θα δεις και στη βοήθεια του Facebook, η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε έναν μικρό αριθμό διάσημων προσώπων.

https://www.facebook.com/help/community/question/?id=981335118557991

https://www.facebook.com/help/100168986860974/?ref=u2u

Η ενέργεια που θες ονομάζεται Global page, η οποία, σύμφωνα με το Facebook, δεν είναι ευρέως διαθεσίμη.

Ωστόσο, προσφέρει οδηγίες για την ενεργοποίησή της, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις:

https://www.facebook.com/business/help/493925434117312

Γιάννης Μουρατίδης απάντησε πριν 7 έτη

Ναι αλλά δεν υπάρχει η καρτέλα Διεθνείς Πεδίο που αναφέρει, γιατί;; Πάω Ρυθμίσεις και στα αριστερά έχει όλες της άλλες καρτέλες: Γενικά, Μηνύματα, Επεξεργασία Σελίδας, αλλά τον Διεθνείς Σελίδες δεν το έχει. Υπάρχει βέβαια και Ελληνική εταιρεία που λειτουργεί έτσι.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Λογικά το Facebook δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα στη σελίδα σου. Δυστυχώς, δεν αναφέρει συγκεκριμένες προυποθέσεις, παρά μόνο ότι δίνεται σε περιορισμένες σελίδες.

Γιάννης Μουρατίδης απάντησε πριν 7 έτη

Κατάλαβα. Λογικά θα πρέπει να υπάρχει κατώτερο όριο μελών 20.000 - 30.000 ώστε να μπορείς να το κάνεις, εμένα είναι 3.500.

Ευχαριστώ.