Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΕρώτηση για κατασκευή ιστοσελίδας
Vaskegr ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα σας

Μιά ερώτηση... πως γίνεται, που συνδέεται η ιστοσελίδα για να εμφανίζεται αυτόματα στα έξυπνα κινητά και τάμπλετ των τουριστών όταν μπουν στην συγκεκριμένη περιοχή??

Πριν λίγες μέρες ταξίδεψα στην Αθήνα και στην περιοχή της Κατερίνης μου ήρθε ειδοποίηση στο τηλέφωνο για ένα σιτε με τουριστικές πληροφορίες(εστιατόρια, καφέ, παραλίες) της περιοχής.......

Σας ευχαριστώ πολύ

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα,

Είσαι σίγουρς ότι ειδοποίηση ήρθε "έτσι στο άκυρο"; Μήπως ήρθε μέσω της εφαρμογής της Google;

Να στέλνεις μόνος σου διαφημίσεις σε όποιον θες, δεν γίνεται, εκτός αν έχει ο χρήστης μια εφαρμογή της επιχείρησής σου. Φαντάσου τι θα γινόταν, αν ο καθένες έστελνε ότι ήθελε σε όποιον ήθελε.

Μόνο αν η ειδοποίηση ήρθε μέσω Google, έχει λογική.

Vaskegr απάντησε πριν 7 έτη

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Μέσω Google πιθανόν, δεν το ξέρω. Γιαυτό ρώτησα, ίσως ξέρατε πως γίνεται η αυτόματη προσφορά της σελίδας. Εγώ έχω ιστοσελίδα για την επιχείρηση μου (ταξί) την οποια εχω σύνδεση με app store και ο καθένας μπορεί να την κατεβάσει στις έξυπνες συσκευές σκανάροντας τον κωδικό ή αναζητώντας στο google, facebook .... Το πρόβλημα είναι ότι ο πελάτης πρέπει να με ψάχνει στο ίντερνετ και αν με βρει. Γιαυτό το λόγο σκέφτηκα να κάνω κάτι και να τον βρίσκω εγώ παρέχοντας του έτσι τις σημαντικότερες πληροφορίες και βοήθεια.

Στην περιοχή που σας ανάφερα προηγούμενη φορά, το μήνημα ήρθε από μόνο του στο κίνητό όπως όταν περνάμε τα σύνορα ενός κράτους, με καλοσόρισε και μου προσέφερε την υπερσύνδεση του τουριστικού οδηγού της περιοχής.

Αναροτιέμαι, ίσως αυτό γίνεται μέσω κινητής τηλεφωνίας....δλδ κάτι σαν διαφήμηση????

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Έχω την αίσθηση πως αυτό γίνεται με bluetooth proximity, σε κινητά που έχουν ανοιχτό και ορατό bluetooth.

Όπως καταλαβαίνεις, όμως, αυτό μπορεί να γίνει πολύ τοπικά, σε μέρη που υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα bluetooth ειδικά για αυτή τη δουλειά. Είναι πιθανό αυτό να σου ήρθε. Σίγουρα δεν μπορεί να γίνει σε πανελλαδικό επίπεδο ή με συγκεκριμένη στόχευση.

Vaskegr απάντησε πριν 7 έτη

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, για τις πληροφορίες