Χρήστος Τερζόγλου ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα σας,

Χτες πήρα μια καινούρια μονάδα υπολογιστή και την συνέδεσα με την τηλεόραση μιας που οθόνη υπολογιστή δεν έχω ακόμα. Ρύθμισα την ανάλυση στην επιφάνεια εργασίας και τα σχετικά και έπειτα δοκίμασα να παίξω ένα online παιχνίδι το League of Legends. Όμως, δεν μπορούσα να κατεβάσω την οθόνη προς τα κάτω με το ποντίκι. Την ανέβαζα δηλαδή και έπειτα όταν ήθελα να κοιτάξω προς τα κάτω δεν πήγαινε. Επιπλέον, θέλω να ρωτήσω αν φταίει που είναι τηλεόραση η οθόνη και σελίδες όπως το facebook και κάποιες άλλες τις βλέπω λίγα θαμπά, τα γράμματα συγκεκριμένα. Δεν ξέρω αν σας κατατόπισα ακριβώς, απλά δεν έχω γνώσεις ώστε να εκφράσω το πρόβλημα με μεγαλύτερη σαφήνεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Χρήστο, τι εννοείς να κατεβάσεις την οθόνη με το ποντίκι ? Δοκίμασε να δεις εάν σε άλλη ανάλυση η εικόνα σου είναι καλύτερη. Θεωρητικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα.

Χρήστος Τερζόγλου απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα Γιώργο, ευχαριστώ για την απάντηση.

Εννοώ ότι είναι σαν να υπάρχει όριο στην οθόνη. Πχ. να μπορώ να κουνήσω την μισή οθόνη και μετά αν προσπάθησω να κοιτάξω στον χάρτη και να κουνηθώ προς τα εκεί δεν με αφήνει. Πιστεύω από την ανάλυση είναι οπότε θα παίξω τις αναλύσεις και θα ενημερώσω για την εξέλιξη!