Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΕρώτηση για συνδεση καλωδίων σε pc
Ioannis Michos ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα,προσπαθω εδω και 3 μερες να συνδεσω τον πυργο με την καινουργια μου tv με hdmi και δεν τα καταφερνω.Την προηγουμενη οθονη την ειχα συνδεσει με vga διοτι με το hdmi δεν υπηρχε σημα.Η καινουργια οθονη εχει μονο hdmi και scart οποτε δοκιμασα ξανα να την συνδεσω με hdmi και παλι τιποτα.Αμεσως μετα δοκιμασα κατι αλλο με το ιδιο καλωδιο hdmi στην tv και δουλευε κανονικα.Αποφασισα μετα απο σκεψη να αγορασω εναν ανταπτορα vga to hdmi για να δουλεψει η καινουργια tv,αλλα το αποτελεσμα το ιδιο δεν υπαρχει σημα.Εχω κατεβασει ολους τους drivers στην καρτα γραφικων.Δεν ξερω πραγματικα τι να κανω.Ενω η παλια tv με vga δουλευει κανονικα..Τι μου προτείνεται να δοκιμασω;

5 Απαντήσεις

Ioannis Michos απάντησε πριν 7 έτη

Στελνω με το ανταπτορακι που πηρα

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα. Η κάρτα γραφικών πόσες εξόδους εχει και τι εξόδους? Θες να χρησιμοποιήσεις την tv σου σαν κυρία οθόνη του pc η την θες σαν επέκταση  - κλώνο κ.τ.λ.π? Τέλος τι windows έχεις στο pc? 

Ioannis Michos απάντησε πριν 7 έτη

Καλημερα,σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Εχω την amd radeon r9 200 series.σου στελνω και φωτογραφια.Την θελω σαν κυρια tv.Εχω τα windows 8.1 τα 64..

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Να δοκίμαζες μήπως κάποιο καλώδιο DVI σε HDMI, σε περίπτωση που έχει πρόβλημα η θύρα HDMI της κάρτας γραφικών?

Ioannis Michos απάντησε πριν 7 έτη

Σε ευχαριστω παρα πολυ,μολις το εκανα παραγγελια και θα ενημερωσω μολις το δοκιμασω!
καλο βραδυ!