Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Ερωτήσειςερώτηση για το καινούργιο pc
COMMENTARY VIDEO GR ρώτησε πριν 4 έτη

καλησπέρα σήμερα πήγα σε κατάστημα με pc για να βγάλω ένα πλάνο για να κάνω έπειτα παραγγελία ένα νέο pc 1,400 ευρό (φτιαγμένο όχι έτοιμο ) του είπα ότι το θέλω για να παίζω παιχνίδια και να κάνω τα βίντεο μου edit και μου έφτιαξε ένα πλάνο. εγώ διάβασα το πλάνο επεξεργαστή μητρικές κλπ..... άλλα ξέχασα να ρωτήσω τον υπάλληλο και έχω μια απορία δεν λέει πουθενά αν έχω την δυνατότητα να συνδέσω το wifi στο pc μου ασύρματα χωρίς tp-link έμενα προσωπικά δεν μου αρέσει να βάλω γιατί πιστεύω ότι χάνω ταχύτητα επειδή όμως είμαι άσχετος με το θέμα ρωτάω θέλω να πω για να σας βοηθήσω και να είμαι σαφής ότι όταν λέω να συνδέσω εννοώ να βάλω τον κωδικό του wifi μου και να έχω internet στο pc δεν εννοώ κάτι άλλο δεν ξέρω και θέλω να μάθω γιατί για έμενα αυτό είναι πολλή βασικό και πρέπει να το ξέρω πριν κάνω αγορά θα σας παρακαλέσω να απαντήσετε οσοι γνωρίζετε για το θέμα το συντομότερο δυνατόν σας ευχαριστώ πολλή που διαβάσατε το μήνυμα μου και μπράβο για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε !!!!!!

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Για να έχεις δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, πρέπει η μητρική να διαθέτει ασύρματη κάρτα δικτύου ή να αγοράσεις εσύ κάποια ασύρματη κάρτα δικτύου.

Αν μας πεις το μοντέλο της μητρικής που επέλεξες, μπορούμε να σου πούμε αν προσφέρει τέτοια δυνατότητα.

Πάντως, δεν προτείνουμε ασύρματη σύνδεση για σταθερούς υπολογιστές. Το Wifi είναι πολύ πιο ευάλωτο σε παρεμβολές και υπάρχει πτώση της ταχύτητας.

COMMENTARY VIDEO GR απάντησε πριν 4 έτη

Γιώργο καλησπέρα η μητρική μου είναι η

Gigabyte Motherboard B450M DS3H (B450/AM4/DDR4) 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Απ' όσο βλέπω, η συγκεκριμένη μητρική δεν διαθέτει ασύρματη κάρτα δικτύου. Οπότε, αν θέλεις να συνδεθείς ασύρματα, πρέπει να πάρεις μια. 

COMMENTARY VIDEO GR απάντησε πριν 4 έτη

καλήμερα θέλω να σας ρωτήσω επειδή τελικά δεν έχω άλλη λύση θέλω να σας στείλω αυτό που βρήκα για να μου πείτε αν είναι αποτελεσματικό

TP-Link WiFi USB Adapter AC1300 Archer T3U

είναι κάλο ??? 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Για τα χρήματα του φαίνεται αρκετά καλό. Απλά οι USB ασύρματες κάρτες δικτύου έχουν συνήθως σχετικά χαμηλή εμβέλεια.

Αν το router βρίσκεται μακριά, προτίμησε μια PCI κάρτα δικτύου με εξωτερικές κεραίες.