Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΕρώτηση για το Bitdefender
Μιχάλης Μεν. ρώτησε πριν 10 έτη

Γεια σου Άγγελε, σύμφωνα με ένα άρθρο που είχες γράψει για τα καλύτερα δωρεάν antivirus και είχες βάλει 1ο το Bitdefender, το έψαξα σε av test, av comparatives και virus bulletin (συγνώμη αν τα έγραψα λάθος) και είδα ότι ει ναι το καλύτερο δωρεάν antivirus, έτσι και το κατέβασα. Όμως με έβαλε σε σκέψεις επειδή δεν μπορείς να κάνεις καμιά ρύθμιση και ανοίγει μόνο κάτω δεξιά στην οθόνη και σκέφτηκα ότι μάλλον δεν θα είναι ολοκληρωμένο και δεν θα κάνει καλή δουλειά http://imgur.com/iGRqeVr . Εσύ τι λες;

5 Απαντήσεις

Μιχάλης Μεν. απάντησε πριν 10 έτη

Και αν μπορείς πες μου ποιο νομίζεις ότι είναι το καλύτερο antivirus για κινητά (εγώ έχω το 360 Security και είμαι πολύ ευχαριστημένος) ευχαριστώ.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δεν έχει σχέση το πόσες ρυθμίσεις έχει. Εφόσον όλες οι μετρήσεις και οι δοκιμές το βγάζουν το καλύτερο, είναι το καλύτερο.

Τα περισσότερα antivirus για κινητά έχουν 100% εντοπισμό malware, οπότε δεν τίθεται θέμα κάποιου καλύτερου. Σκοπεύω να κάνω αναλυτική έρευνα, αλλά σε γενικές γραμμές, διαλέγεις αυτό που σε βολεύει.

Μιχάλης Μεν. απάντησε πριν 10 έτη

Ναι έχεις δίκιο άλλα λένε για το αγορασμένο όχι για το δωρεάν.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Το αγορασμένο απλά έχει επιπλέον firewall. Το Antivirus είναι ακριβώς το ίδιο.

Μιχάλης Μεν. απάντησε πριν 10 έτη

Α ωραία πολύ ωραία τότε, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και αν μπορείς κανε έρευνα για τα antivirus και για τα antivirus για κινητά συγκεκριμένα.. σε ευχαριστώ πάρα πολύ.