Lia Pappa ρώτησε πριν 8 μήνες

Καλησπέρα,
Θέλω να απεγκαταστήσω τον Bluestacks και να τον εγκαταστήσω ξανά, γιατί μου δημιουργεί προβλήματα σε ορισμένες εφαρμογές. Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα θα δοκιμάσω άλλον εξομοιωτή.
Πως μπορώ να αποθηκεύσω την πρόοδό μου στις εφαρμογές που χρησιμοποιώ (σχεδιαστικές ως επί το πλείστον), ώστε να συνεχίσω είτε επανεγκαθιστώντας τον Bluestacks είτε με τον νέο εξομοιωτή.
Δεν νομίζω να χρειάζονται κάποια τεχνικά δεδομένα σχετικά με το Laptop μου, είναι  συμβατό με τις απαιτήσεις συστήματος του Bluestacks.
Αν όμως χρειάζονται κάποια  δεδομένα, παρακαλώ ενημερώστε με.

12 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 μήνες

Καλημέρα Λία! Το Bluestacks έχει επιλογή για backup, αλλά μπορείς να το επαναφέρεις μόνο στο ίδιο, όχι σε άλλους εξομοιωτές. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς δεν συνδέονται στο cloud για να αποθηκεύσεις εκεί αντίγραφα;

Lia Pappa απάντησε πριν 8 μήνες

Καλημέρα κι ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Εγώ δεν έχω κάνει σύνδεση στο cloud και...δε ξέρω πως να την κάνω. Είμαι...παντελώς άσχετη σε ό,τι αφορά το cloud. Δε ξέρω πως να συνδεθώ και πως να το χρησιμοποιήσω γενικά.

Lia Pappa απάντησε πριν 8 μήνες

Επίσης έχω κάνει backup στο Bluestacks, αλλά δεν το βρίσκω στον υπολογιστή μου.
 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 μήνες

Όταν κανεις backup, επιλέγεις που θα αποθηκευτεί. Βρίσκεται στον φάκελο που επέλεξες κατά τη διαδικασία. Ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείς; 

Lia Pappa απάντησε πριν 8 μήνες

Αυτές που μου εμφανίζουν πρόβλημα είναι εφαρμογές ζωγραφικής (π.χ PaperDraw, Paint by number είναι κάποιες) και εφαρμογές με Puzzles (Jigsaw Puzzles είναι επίσης άλλη μία). Ξαφνικά οι εικόνες έγιναν πολύ μικρές, τόσο που πρέπει να ανοίγω την κάθε μία, να την μεγεθύνω ώστε να μπορέσω να δω το θέμα. Τα γράμματα είναι πάλι τόσο μικρά που δεν διαβάζονται με τίποτα. 
Σε κάποιες από αυτές τις εφαρμογές οι διαφημίσεις εμφανίζονται κανονικά, σε άλλες οι χαρακτήρες είναι τόσο μικροί που δεν βλέπω ούτε σε ποια μεριά είναι το (x) για να τις κλείσω και να προχωρήσω.
Άλλου τύπου εφαρμογές όπως Mahjong. Unblock Me, GinRummy κ.λ.π τρέχουν κανονικά.
Αυτό έγινε μετά από ένα update που έκανα στο BlueStacks. Έκτοτε έχω κάνει άλλα δύο updates αλλά το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες εφαρμογές παραμένει.
Έστειλα μήνυμα στο BlueStacks, μου λένε εδώ και ένα μήνα να ελέγξω διάφορα, αλλά δεν γίνεται τίποτα.
Έστειλα μήνυμα και στις συγκεκριμένες εφαρμογές και μου απάντησαν πως είναι εφαρμογές για Android και δεν έχουν τεχνική υποστήριξη για προβλήματα που παρουσιάζονται σε εξομοιωτές.
Αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να απεγκαταστήσω και να επανεγκαταστήσω τον BlueStacks ή να δοκιμάσω άλλον εξομοιωτή μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα.
Στο κινητό μου οι ίδιες εφαρμογές τρέχουν κανονικά.

Lia Pappa απάντησε πριν 8 μήνες

Βρήκα τον φάκελο με το Backup από την αναζήτηση. Υποθέτω πως επαναφέρω τις εφαρμογές μου στο νεοεγκατεστημένο  BlueStacks με το Restore Backup. Σωστά;

Lia Pappa απάντησε πριν 8 μήνες

Αυτά είναι 2 στιγμιότυπα οθόνης για να δεις για τι μιλάω.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 μήνες

Κοίταξα μερικές από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς και δεν έχουν επιλογή για cloud backup, οπότε δεν μπορείς να μεταφέρεις τα δεδομένα σου εκτός του Bluestacks. Όσο αφορά την επιλογή για επαναφορά, ναι είναι αυτή που βρήκες. 

Lia Pappa απάντησε πριν 8 μήνες

Η δεύτερη φωτογραφία είναι διαφήμιση στη μέση του παιχνιδιού. Βλέπεις πόσο μικρά είναι τα γράμματα; Δεν φαίνεται καν σε ποια πλευρά είναι το (x) για να κλείσω τη διαφήμιση και να συνεχίσω...
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω προηγούμενη έκδοση του BlueStacks 5 Μπορώ μόνο να κατεβάσω το 5 στην τελευταία ενημέρωση (αυτό δηλαδή που έχω ήδη )
Προσπάθησα να ορίσω το μέγεθος εμφάνισης από τις ρυθμίσεις του BlueStacks, αλλά δεν παίρνει την αλλαγή. Σώζω, κλείνω, ανοίγω και η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι πάλι στο default..

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 μήνες

Μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις κάποια παλαιότερη έκδοση BlueStacks από εδώ με απευθείας λήψη του exe, ή από εδώ.

Lia Pappa απάντησε πριν 8 μήνες

Οι εκδοχές του BlueStacks πριν το 5 δεν διαθέτουν επιλογή Restore Backup, οπότε κατέβασα πάλι το 5. 
Κατέβασα τις προβληματικές εφαρμογές από την αρχή και έτρεχαν κανονικά. Τις απεγκατέστησα και έκανα Restore Backup και ανέβηκαν πάλι προβληματικές, άρα δεν ήταν θέμα εφαρμογών, αλλά ούτε και θέμα συμβατότητας με τον BlueStacks.
Κοίταξα λοιπόν τις ρυθμίσεις και....ιδού το πρόβλημα τελικά. Είχα δώσει πολύ υψηλή ανάλυση στις ρυθμίσεις του BlueStacks.
Το πρόβλημα λύθηκε.
Ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία και τη βοήθεια.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 μήνες

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!