Giorgos Kormikiaris ρώτησε πριν 5 έτη

Καλημέρα!
Δεν μπορώ να καταλάβω την δομή του site pcsteps.
Το έχω σαν αγαπημένο στον browser μου για να το επισκέπτομαι καθημερινά, αλλά μπαίνοντας στην αρχική σελίδα δεν βλέπω να ανανεώνεται συχνά (το πιο πρόσφατο άρθρο φαίνεται να είναι το "Αγορά TV Box €20,35 - €269,00 Μάρτιος 2019".
Παρακολουθώντας όμως το βίντεο "Πότε το Linux είναι ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!" και ακολουθώντας ένα από τα link της περιγραφής, βρέθηκα στο "Σύγκριση Windows Με Linux: Οι Σημαντικότερες Διαφορές" το οποίο έχει δημοσιευθεί στις 23/02/2019, πιο πρόσφατα δηλαδή από το "Αγορά TV Box" που δημοσιεύθηκε στις 15/02/2019.
Πρώτον υπάρχει η δυνατότητα μέσα από την αρχική σελίδα του site να βλέπω τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις και δεύτερον ακολουθώντας την πορεία διεύθυνσης του "Σύγκριση Windows Με Linux: Οι Σημαντικότερες Διαφορές" βλέπω ότι είναι "Αρχική / Software / Λειτουργικά Συστήματα /" αλλά πως μπαίνω στο "Software" (που ακολουθεί την αρχική) όταν οι μοναδικές κατηγορίες που βλέπω στην κεφαλίδα της αρχικής σελίδας είναι "Αγορά PC & Laptop, Windows, Android, Δωρεάν Apps, Reviews, Youtube, Gaming Ερωτήσεις, Αρχείο"?
Υπάρχει κάποιος τρόπος μπαίνοντας σε κάποια σελίδα του site να βλέπω όλες τις δημοσιεύσεις ανεξαρτήτου κατηγορίας από την πλέον πρόσφατη  στην παλιότερη?

3 Απαντήσεις

Giorgos Kormikiaris απάντησε πριν 5 έτη

Βλέπω ότι μπαίνοντας στην κατηγορία "Αρχείο" μπορώ απ'ότι καταλαβαίνω όλες τις δημοσιεύσεις.
Είναι σωστό αυτό και αν ναι γιατί δεν ανανεώνεται αυτόματα η αρχική σελίδα με κάθε καινούρια δημοσίευση?

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Ποιόν browser χρησιμοποιείς ? Δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό την cache και τα cookies .
Κι ένα hard refresh πατώντας Ctrl +Shift +R .
Είχε αποτέλεσμα ?

Giorgos Kormikiaris απάντησε πριν 5 έτη

Σ'ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!
Τον firefox χρησιμοποιώ, τελικά έπρεπε να απενεργοποιήσω τον "ublock origin" για να εμφανιστούν όλα τα περιεχόμενα στην αρχική σελίδα.