Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕρώτηση για Ultimate 11 Neon Pro
Giannis Kapaktsis ρώτησε πριν 7 μήνες

Εγκατέστησα χτες τα Ultimate 11 neon pro. 
Μάλλον έκανα βλακεία που τα εγκατέστησα. Δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο όταν πάω να μπώ σε λογαριασμό microsoft (mictosoft store, edge, microsoft λογαριασμός κλπ), και επίσης δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο στην "αναζήτηση" και στους κωδικούς wifi. Τώρα είμαι συγχυσμένος και δεν τα θυμάμαι όλα. Υπάρχει τρόπος να διορθωθούν αυτά;

9 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 7 μήνες

a href="https://i.imgur.com/XxfVqER.png" target="_blank" rel="noopener">Εδώ τα βήματα

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 7 μήνες

https://i.imgur.com/XxfVqER.png

Giannis Kapaktsis απάντησε πριν 7 μήνες

Ευχαριστώ πολύ Άκη. Έχει όμως αρκετά προβλήματα. Δεν έχει για παράδειγμα το "εργαλείο αποκομμάτων" για να κάνεις screenshot, και μερικά ακόμη. Επίσης δεν ξέρω πως εμφανίζεται αυτό το γραφικό κάτω στην οθόνη με τα γραφικά των εργαλείων. Και εννοείται ότι δεν υποστηρίζει "πλήρως" την Ελληνική γλώσσα. Το γράφω αυτό για κάποιους που θα διαβάσουν την ανάρτηση και δεν ξέρουν καθόλου αγγλικά. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια και κάθε βοήθεια σε αυτά που ρωτάω, ευπρόσδεκτη.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 μήνες

Δυστυχώς πρέπει να γίνουν κάποιες υποχωρήσεις..δεν είναι για όλους. Εάν δεν μας καλύπτουν αναγκαστικά βάζουμε την πλήρη έκδοση των Windows 11.

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 7 μήνες

Αρκετά περίεργα όλα αυτά, καθώς σε εμάς η υποστήριξη των ελληνικών είναι υπερπλήρης όπως και στην stock έκδοση, και όπως ακριβώς δείχνουμε και στα στιγμιότυπα στον οδηγό., αλλά και στην επιτόπου χρήση που κάνουμε τώρα.
https://i.imgur.com/tUhYfAY.png

Δοκίμασες να βάλεις όλες τις δυνατότητες των ελληνικών μέσα απο τις ρυθμίσεις των Windows, όπως δείχνουμε σε κάποια στιγμιότυπα;

Επίσης, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση του εργαλείου των αποκομμάτων από το MS store , με τον τρόπο που περιγράφουμε και στον οδηγό.
https://i.imgur.com/PcpGQip.png

Giannis Kapaktsis απάντησε πριν 7 μήνες

Σε ευχαριστώ πολύ, με βοήθησες με τα στιγμιότυπα οθόνης. Όμως το πρόβλημα μου που δεν μπορώ να γράψω στη "Αναζήτηση" και στους κωδικούς WiFi παραμένει. Όταν σου είπα ότι δεν υποστηρίζει πλήρως την Ελληνική γλώσσα εννοούσα κατι τέτοιο που φαίνεται στην φωτογραφία. 
Το άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω την επιλογή για να δέχομαι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Μπορείς να βοηθήσεις; Αν όχι τι με συμβουλεύεις; Να πάω στα 11 που ήμουν πρίν; Απλά φοβάμαι ότι αν γυρίσω πίσω θα πάψω να δέχομαι ενημερώσεις μιάς και ο υπολογιστής μου δεν είναι συμβατός.

Giannis Kapaktsis απάντησε πριν 7 μήνες

Φυσικά το κυριότερο που με ενδιαφέρει είναι οι ενημερώσεις και λιγότερο αν θα μπορώ να γράψω στις αναζητήσεις.

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 7 μήνες

Σου έβγαλε αυτή την καρτέλα στα αγγλικά διότι πρόκειται για ένα πολύ παλιό εργαλείο των Windows το οποίο έχει αποσυρθεί. Παρότι φαίνεται ότι ο υπολογιστής σου έχει κάποια προβλήματα υλικού, κάνε μία τελευταία προσπάθεια με την αντιμετώπιση προβλημάτων πληκτρολογίου μέσω του God mode όπως το περιγράφουμε εδώ.

Εν ανάγκη δοκίμασέ ένα άλλο πληκτρολόγιο.

Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν σε αφήνει να ενεργοποιήσεις την επιλογή του Update, γιατί είναι τροποποιημένο να της κάνει από μόνο του τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις όταν πατάς "έλεγχος για ενημερώσεις"

Εφόσον ο υπολογιστής σου σήκωνε άνετα τα προηγούμενα stock Windows 11 που είχες, ποιος ο λόγος να τα αλλάξεις, καθώς έχουμε αναφέρει σε πολλούς οδηγούς ότι υπάρχει το μικρό εργαλείο Skip_TPM_Check_on_Dynamic_Update που επιτρέπει όλες τις ενημερώσεις κανονικά σε μη συμβατό PC
Τις σχετικές οδηγίες τις βρίσκεις εδώ στην ενότητα "Καθαρή εγκατάσταση Windows 11 ή αναβάθμιση σε μη συμβατό PC"

Giannis Kapaktsis απάντησε πριν 7 μήνες

Άκη σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Έλυσα σχεδόν όλα τα προβλήματα.
Όσο για τα 11 είχαν ήδη να μου παρουσιάζουν προβλήματα. Έλεγε π.χ. στις ενημερώσεις ότι δεν μπορείτε να κάνετε ενημέρωση γιατί η ώρα και η ημερομηνία δεν είναι σωστές, και δεν προχώραγε, ενώ ήταν στο αυτόματο εδώ και 2 χρόνια. Και κάτι άλλα ψιλοπροβληματάκια. Προσπάθησα να κάνω εκ νέου εγκατάσταση με το εργαλείο Universal Media Creation Tool  αλλά αφού την έκανε μετά δεν με άφηνε να μπώ μέσα. Το έδωσα σε ένα φίλο του γιού μου που ασχολείται με αυτά και αφού είχα διαβάσει το άρθρο σας με τα Windows Light mods, του είπα να μου περάσει αυτά. Τώρα χάρη και στην δικιά σου τη βοήθεια, δεν έχω κάποια σοβαρά προβλήματα.