Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΕρώτηση σχετικά με τα bundle Windows+ Office από GoDeal24
Timon Mamis ρώτησε πριν 4 μήνες

Γεια σας,

Είναι πολύ κατατοπιστική η ερευνά σας εδώ https://www.pcsteps.gr/330752-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac-windows-10-windows-11-%cf%86%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%ac/ και βοηθάει πολύ.
Θα ήθελα να κάνω μία διευκρινιστική ερώτηση επειδή πάντα τα windows και το Microsoft Office τα είχα από το pc της δουλειάς μου και σκέφτομαι να αγοράσω 1 κλειδί για να τα έχω για προσωπική χρήση.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα bundle Windows 11 και Office για το laptop μου.

Ποια είναι η διαφορά του Office 2021 professional Plus και Office 365 professional plus.

Ρωτάω για να ξέρω ποιο είναι καλύτερο και ποιο έχει περισσοτερα μειονεκτηματα και πλεονεκτήματα. Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει μάλλον το Office 365 ειναι καλύτερο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το πουλάνε φθηνότερα.

Τι με συμβουλεύεται να αγοράσω από τα 2?

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Καλησπέρα, οι δυνατότητες τους είναι ουσιαστικά οι ίδιες. Απλά το office 2021 το αγοράζεις μία φορά χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης νεότερων χαρακτηριστικών, ένω το 365 κάθε χρόνο και θα αναβαθμίζεται κάθε φορά με νεότερες προσθήκες. Θεωρώ ότι το 2021 για απλή χρήση είναι καλύτερη επιλογή εάν δεν μας ενδιαφέρουν συνεχώς τα νεότερα χαρακτηριστικά που προσθέτει η microsoft στις νεότερες εκδόσεις . Εδώ θα βρεις περισσότερες λεπτομέριες.