Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΕρώτηση σχετικα με την revolut
gthr j Tyjbd ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα ειδα το πρόσφατο βίντεο που κανατε κανατε σχετικα με την revolut και θα με ενδιέφερε πολυ μια τετοια καρτα αλλα επειδη ειμαι λιγο ανασφαλής γενικα, και παρόλο που αυτο που θα ρωτησω το εχετε (μαλλον) αναφερει στο βιντεο θα ηθελα μια επιβεβαίωση. 1η ερωτηση ειναι εαν γίνεται να κανεις με αυτη την καρτα ανάληψη απο οποιοδήποτε ATM τραπεζας (Πειραιώς , εθνικη κτλ) και 2ον αν γινεται να κανεις μεταφορα χρηματων απο εναν τραπεζικό λογοριασμο απο καποια καποια τραπεζα στην revolut και αντιστροφα.

8 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Η μέθοδο paypal όμως , είναι καλύτερη επιλογή. Προστατεύεσαι αν υπάρξει πρόβλημα με την αγορά.
Η απάντηση είναι ΝΑΙ στις 2 ερωτήσεις σου. Απλά για τις αναλήψεις υπάρχει χρέωση 2% επί του ποσού. Διάβασε κι εδώ.
https://www.revolut.com/business/help/transactions/atm-withdrawals/will-i-be-charged-for-cash-withdrawals

https://www.revolut.com/el-GR/help/as-3ekinhsoyme/pros8hkh-xrhmatwn-sth-revolut/me-trapezikh-metafora/pws-na-metaferw-xrhmata-ston-logariasmo-moy-revolut

https://community.revolut.com/t/greece-atm-access-fees/56794/6

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

https://www.revolut.com/help/exploring-revolut/sending-money/sending-money-to-a-bank-account/transferring-money-to-a-bank-account/

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα και από εμένα

Χρησιμοποιώ τη Revolut για πάνω από 2 χρόνια, οπότε μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά.

Θεωρητικά μπορείς να κάνεις ανάληψη από οποιοδήποτε ATM. Στην πράξη, μπορεί να έχεις θέμα με κάποια ελάχιστα ATM στην Ελλάδα.

Για παράδειγμα, ένα ATM της γειτονίας μου εμφανίζει σφάλμα, ενώ άλλο ATM της ίδιας τράπεζας λειτουργεί κανονικά. Ίσως έχει να κάνει με την παλαιότητα του ATM.

Γενικά, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Την έχω χρησιμοποιήσει για αναλήψεις από Εθνική και Πειραιώς και από ATM εξωτερικού.

Όσο αφορά τη δεύτερη ερώτηση, γίνεται κανονικά μεταφορά από και προς τη Revolut.

Ωστόσο, αν είναι να βάλεις λεφτά στη Revolut, καλύτερα να το κάνεις μέσω κάρτας. Θα γλιτώσεις τη προμήθεια του εμβάσματος της από τη τράπεζα.

gthr j Tyjbd απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας🙂

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Άραγε από το 2021 αν αγοράσεις κάτι εδώ στην Ελλάδα με τη Revolut ,οι δαπάνες αυτές δε θα πάψουν να αναγνωρίζονται από το Ελληνικό κράτος ,μιας και το Ηνωμ. Βασίλειο έφυγε από την ΕΕ ?

Δηλ εννοώ ,πρόσφατα αγόρασα από το Aγγλικό amazon.co.uk ,η αγορά μέτρησε κανονικά στις αποδείξεις για το αφορολόγητο. Μία σκέψη είναι απλώς.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Οι δαπάνες μέσω Revolut νομίζω πως δεν μετράνε έτσι κι αλλιώς στο αφορολόγητο  στην Ελλάδα. 

Παρασκευη Γιαννουλη απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα.... μετέφερα πριν ένα ποσό από Πειραιώς στην revolut για να μπορέσω να την ενεργοποίησω σε ένα κατάστημα μετά με pin αλλά είδα ότι ενώ έλεγε ότι είναι - το ποσό που έβαλα και συν την προμήθεια που μου κράτησε τα λεφτά δεν έχουν μπει στην revolut και δεν ξέρω γιατί...μήπως απλά αργεί λίγο ?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Παρασκευή! Πρέπει να ανοίξεις δική σου ερώτηση για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουν ειδοποιήσεις σε άλλους χρήστες.