Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΕσωτερική μνήμη κινητού GT-S7710
Tassos ρώτησε πριν 8 έτη

Λοιπόν Αλέξανδρε τα κατάφερα. Στο κινητό SAMSUNG GT-S7710 η εσωτερική μνήμη του (1gb) γεμίζει σχεδόν από τα προεγκατεστημένα εργοστασιακά προγράμματα, από τα οποία τα περισσότερα δεν τα χρησιμοποιώ.Όσα όμως χρησιμοποιώ, θα ζητήσουν ενημερώσεις με τις οποίες θα φουλάρει αμέσως η εσωτ. μνήμη. Επίσης δεν μου δίνει την δυνατότητα να μεταφέρω προγράμματα στην εξωτ. κάρτα μνήμης. Και άν θελήσω να κατεβάσω κάποια εφαρμογή δεν υπάρχει χώρος. Μπορώ να κάνω κάτι για να διαγράψω προεγκατεστημένα προγράμματα , ή να μεταφέρω προγράμματα στην εξωτ. κάρτα μνήμης; Τάσος.

4 Απαντήσεις

Alketas απάντησε πριν 8 έτη

Γειά σου Τάσο. Η εξωτερική κάρτα που λες είναι η Micro SD; Μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές σε αυτή τη κάρτα; 

Αλέξανδρος Τσάνης απάντησε πριν 8 έτη

Γεια σου Τάσο.
Με root μπορείς να διαγράψεις προ-εγκατεστημένα προγράμματα, επειδή κατείχα μια Samsung συσκευή η οποία ήταν γεμάτη με Samsung εφαρμογές, μου γέμιζε την μνήμη, και σερνόταν. Με Root κατάφερα να διαγράψω τις Samsung εφαρμογές. Κοίτα εδώ για τρόπο Root https://www.pcsteps.gr/63009-root-%CF%83%CE%B5-android-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-tablet-framaroot/  αν η μέθοδος αποτύχει. Για δοκίμασε αυτό https://www.kingoapp.com/

Tassos απάντησε πριν 8 έτη

Φίλε alketas. Η εξωτ. μνήμη είναι SDcard. Δεν μου δίνει την δυνατότητα να μεταφέρω σε αυτην την κάρτα καμία εφαρμογή (είτε είναι από τα προεγκατεστημένα είτε από αυτά που θέλω να εγκαταστήσω)

Alketas απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Τάσο. Κάπου διάβασα  (στο ψάξιμο από δω κι από κει )κάτι για δυνατότητα μεταφοράς και αποθήκευσης σε αυτή τη κάρτα. Δεν θυμάμαι που το διάβασα αλλά θα το ψάξω πάλι. Κάποια νέα λειτουργία ή κάτι τέτοιο. Αν το ξαναβρώ θα σου πω που το διάβασα. Γειά χαρά.