Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΕταιρία Συναρμολόγησης & Προγραμματισμού Υ/Η Θεσσαλονίκη
Πολυχρονης Ορφανιδης ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια εταιρία στην Θεσσαολίκη η οποία έχει εμπειρία και να συναρμολογεί Η/Υ και να εγκαθιστά Windows. Επιπλέον η ίδια ή και κάποια άλλη εταιρία η οποία να εξειδικεύεται στην δημιουργία και εγκατάσταση δικτύων και server.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με εκτίμηση

11 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Πολυχρόνη

Το Eshop.gr που συνεργαζόμαστε εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα και αναλαμβάνει τη συναρμολόγηση εξαρτημάτων που αγοράστηκαν από αυτό.

Όσο αφορά τους server, δεν γνωρίζουμε κάποιο σχετικό κατάστημα.

Πολυχρονης Ορφανιδης απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν θα αγοράσω τα πράγματα από αυτό.

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Υπάρχει ένα συνεργαζόμενο κατάστημα (Μy......) που τα αναλαμβάνει όλα αυτά. Τη συναρμολόγηση υπολογιστή κι εγκατάσταση windows .
Και μπορούν να τον στείλουν στη Θεσ/νίκη. Έχει σημασία να αγοράσεις όλα τα υλικά από ένα κατάστημα ,για να έχεις Εγγύηση για όλη τη σύνθεση του PC .
Δε ξέρω αν αναλαμβάνουν συναρμολόγηση ,αν δεν είναι αγορασμένα όλα τα υλικά από αυτούς όμως.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

To Msystems εννοείς; Ισχύει πως αναλαμβάνει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έχει κάποιο κατάστημα εκεί σαν τα eshop points. 

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Ναί ,αν δεν έχει πρόβλημα με αυτό ο φίλος. Έτσι κι αλλιώς ,δεν γίνεται να προταθεί κατάστημα με το οποίο δε συνεργάζεται το PCsteps ,λόγω της Πολιτικής σας.

Πολυχρονης Ορφανιδης απάντησε πριν 4 έτη

Dimitris 008 ευχαριστώ για τον κόπο σου, αλλά ξαναλέω τα πράγματα θα αγοράσω από διαφορετικά μαγαζιά. Οπότε μην κάνει στον κόπο άλλος να σχολιάσει εάν δεν είναι σίγουρος. Τα προϊόντα θα τα αγοράσω από διάφορα μαγαζιά και αυτά έχουν τις εγγυήσεις τους. Τώρα από εκεί και πέρα με ενδιαφέρει να είναι έμπειρος αυτός που θα το συναρμολογήσει διότι είναι PC με αξία 10-12k. Επίσης Γιώργος Τράντζας δεν θα πάω στο E-shop ευχαριστώ όμως ξανά για τον κόπο σου.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Το να σου συναρμολογήσει ένα κατάστημα προϊόντα που δεν προέρχονται από αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Μόνο κάποιος τεχνικός θα αναλάβει τέτοια δουλειά. 

Πολυχρονης Ορφανιδης απάντησε πριν 4 έτη

Αυτό εννοώ κάποιος τεχνικός έμπειρος από Θεσσαλονίκη :D

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε κάποιον για να προτείνουμε. Πάντως, για τόσο μεγάλο project καλό είναι να ρωτήσεις κάποια μεγάλη εταιρεία του χώρου και όχι κάποιον απλό τεχνικό. Θα το πληρώσεις σημαντικά παραπάνω, αλλά θα έχεις και κάποια εγγύηση. 

Πολυχρονης Ορφανιδης απάντησε πριν 4 έτη

Και σε μια "μεγάλη εταιρία" πάλι ένας απλός τεχνικός θα την κάνει την συναρμολογηση, οπότε μην την ψάχνεις ειδικά από μεγάλες εταιρίες να περιμένεις τα χειρότερα. Ενώ ένας έμπειρος τεχνικός έχει πολλές παραπάνω γνώσεις. Και εννοείται ότι όποιος τεχνικός και να την αναλάβει θα δώσει κάποια εγγύηση για την συναρμολογηση. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Σε αυτό δεν αμφιβάλω καθόλου. Απλά, είναι πιο εύκολο να αναλάβει μια μεγάλη εταιρεία το κόστος κάποιας βλάβη από ατύχημα σε τόσο ακριβό εξοπλισμό παρά ένας αυτοαπασχολούμενος τεχνικός.