Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Windowsετοιμο σεταρισμένο Kodi του PCsteps με ολα τα πρόσθετα
Aggeliki Androutsopoulou ρώτησε πριν 3 μήνες

Γεια σας!Έχω κατεβάσει από την ιστοσελιδα σας το έτοιμο kodi,αυτο με ολα τα πρόσθετα,όχι το άλλο για υπολογιστές χαμηλής ισχύος.Έβαλα μέσα στο φάκελο του kodi που είναι στα 'αρχεία προγραμμάτων' των windows τους δύο φακέλους που περιείχε το αρχείο zip του έτοιμου kodi,έκανα επανεκκίνηση,αλλά δεν βλέπω τα προσθετα στο kodi.Γιατί έγινε αυτό;

11 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 μήνες

Καλησπέρα Αγγελική, αυτό τον οδηγό ακολούθησες? 

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 3 μήνες

Ναι,τα έκανα όλα όσα λέτε στον οδηγό σας και το κοίταξα για να ελέγξω όλα όσα έκανα πάλι,μήπως δεν κατάλαβα με την πρώτη και όλα ήταν σωστά.

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 3 μήνες

Ρώτησα την τεχνητή νοημοσύνη και μου είπε ότι τα πρόσθετα στη δική μου έκδοση και στη δικη σας,μπορεί να έχουν ασυμβατότητα, για παραδειγμα η δικη μου έκδοση του kodi είναι 20.5 και η δική σας που έχω κατεβάσει το zip μα τα πρόσθετα είναι 20.2.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 μήνες

Δεν υπάρχει ζήτημα συμβατότητας σε καμία περίπτωση,. Tην εφαρμογή του Kodi στο PC από που την κατέβασες, από το Microsoft store, ή από τη σελίδα του Kodi?
Ο φάκελος του Kodi από το MS store είναι αυτός: %userprofile%\AppData\Local\Packages\XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p\LocalCache\Roaming\Kodi
Ο φάκελος του Kodi από τη σελίδα του Kodi είναι αυτός: %userprofile%\AppData\Roaming\Kodi
Εφόσον έχεις μεταφέρει τους φακέλους του zip στον σωστό φάκελο στο PC,  στείλε μας το zip που κατέβασες, δηλ. αυτό ακριβώς το link που πάτησες και σου κατέβηκε το zip στο PC, για να το ελέγξουμε.

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 2 μήνες

Συγγνώμη,αλλά τώρα είδα το μήνυμα σας,μετά από αρκετές ημέρες και σας γράφω για να σας πω ότι το kodi που κατέβασα στο pc το είχα κατεβάσει από την ιστοσελίδα του kodi.Θελετε να σας στείλω τους δύο φακέλους του zip ή ολόκληρο το kodi το δικό μου σε zip ή το link απ'οπου κατέβασα το zip kodi να το ελέγξετε; Φυσικά το zip kodi το κατέβασα από εσάς.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 μήνες

Στείλε μας όλα τα link με όλα zip αρχεία που έχεις κατεβάσει για να τα ελέγξουμε.

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 2 μήνες

Πώς να σας κοινοποιήσω όλα τα link(το link απ'όπου κατέβασα το zip kodi) με το zip αρχείο;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 μήνες

Copy - paste τα link εδώ.

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 1 μήνα

Σας επισυνάπτω το link για να κάνετε δοκιμή και έλεγχο εσείς:Download - MEGA

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 1 μήνα

Ξανακατέβασα το kodi zip από το link σας,έβαλα στο kodi που το είχα κατεβάσει από τη σελίδα του τα zip χωρίς αποσυμπίεση,έκανα επανεκκίνηση και μου εμφανίστηκαν τα πρόσθετα που έχετε βάλει εσείς στο kodi,οπότε όλα καλά.Πρώτα,έκανα αυτή τη διαδικασία,αλλά είχα αποσυμπιέσει τα αρχεία zip,γι'αυτό δε μου εμφανίζονταν και δε γινότανε τίποτα,οπότε τώρα σκέφτηκα να προσπαθήσω πάλι και σκέφτηκα ότι εσείς δε λέτε τίποτα για αποσυμπίεση,όπως είχα κάνει εγώ. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 μήνα

Οπότε όλα καλά.