Spiros Arsenopoulos ρώτησε πριν 3 έτη

Ειχα δει οτι ειχατε κανει ενα αρθρο σχετικα με την εργασια απο σπιτι ...Γνωριζει κανενας αν το ευελικτη εργασια ειναι απατη η οχι?.. Ζηταει σε ενα σημειο εναβασμα ταυτοτητας..

22 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Σπύρο
Σε ποια υπηρεσία αναφέρεσαι ακριβώς;

Spiros Arsenopoulos απάντησε πριν 3 έτη

Ειναι αυτο εδω το site https://evelikti-ergasia.com/ προσπαθω να βρω πληροφοριες αλλα τιποτα 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε τη συγκεκριμένη υπηρεσία για να εκφράσουμε άποψη.

Πάντως, με τις πληροφορίες στη σελίδα τους δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνουν, κι αυτό δεν είναι καλό σημάδι.

Master Chief απάντησε πριν 3 έτη

Μου μυρίζεται απάτη σε αυτό το site. Αυτά τα δε χρειάζεται να έχεις εμπειρία ή βιογραφικό και σε εκπαιδεύουμε τα έχω ξαναδεί σε απατεώνες. Δε μπορώ όμως εδώ να ξεκαθαρίσω εύκολα εάν πρόκειται για κάτι τέτοιο

Νεφέλη Γαρμπή απάντησε πριν 3 έτη

Έχω την ίδια απορία...πρόκειται τελικά για απάτη;

maria mellidou απάντησε πριν 2 έτη

Και εγώ έχω αυτή την απορία. 

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Για μένα ,από τη στιγμή που δεν υπάρχει μία διεύθυνση και τηλέφωνο να τα ψάξει κάποιος ,εγώ θα απέφευγα το σάιτ αυτό.  Θα σας δώσω συμβουλές απλώς.
https://cyberalert.gr/apates-theseis-ergasias/

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Τελικά ,υπάρχει διεύθυνση.Εγώ δεν το είχα προσέξει.
Και πάλι όμως από τη στιγμή που δε φαίνεται ποιό είναι το αντικείμενο της δουλειάς η άποψή μου δεν αλλάζει.  Δε μπόρεσα να βρω reviews για την εταιρία αυτή.

stella mauropoulou απάντησε πριν 2 έτη

Παιδιά αυτή την αγγελία την έχουν δημοσιεύσει παντού. Μου μυρίζει ροζ συνομιλία. Πέρα από αυτό όμως ζητάνε ταυτότητα. Την ίδια αγγελία την δημοσιεύουν και απομονωμένα πρόσωπα. Εγώ έπεσα σε μια γυναίκα από το Κιλκίς. Λόγο πολλών γνωριμιών σε αυτή την πόλη μου είπαν ότι αυτή δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της και ζει από βίζιτες. 
Επειδή είμαι άνθρωπος που τσατίζεται πολύ με τέτοιου είδους μαγκιές έχω αποφασίσει να το ψάξω περαιτέρω. Δεν πρέπει να αφήνουμε τους απατεώνες να εκμεταλλευουν την απελπισία των ανθρώπων. Είναι έγκλημα. Αν κάποιος έχει νέα παρακαλώ να γράψει 

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Στέλλα ,θα σου πρότεινα να βάλεις αγγελία στο insomnia.gr
Έχεις περισσότερες απαντήσεις να πάρεις εκεί ,παρά εδώ σε ένα σάιτ τεχνολογίας. Απο κει και πέρα ,αν νομίζεις πως κάποιος έχει ψεύτικο προφίλ πχ στο facebook κλπ...κάνε αναφορά στην πλατφόρμα.
 
Εγώ τουλάχιστον έβαλα λινκ τί να προσέχει κάποιος. Το κακό είναι πως αυτοί που την πατάνε ,δεν το ψάχνουν το πράγμα. Θέλει ψάξιμο από πριν κι όχι μετά. Είτε πρόκειται για εργασία ,είτε για online αγορά κλπ.
 
Υπήρχε παλιότερα τέτοιο  forum στο dikaiologitika.gr αλλά το κόψανε.

Aeolian VII απάντησε πριν 2 έτη

Αν διαβάσετε τους όρους και προυποθέσεις που σε βάζει να υπογράψεις αναφέρει οτι σε περιπτωση διαρροης των εμπιστευτικών δεδομένων που διαχειρίζεσαι ,υποχρεούσαι να καταβάλεις προστιμο 25.000 ευρω!
Περαν τουτου αν απλα γκουγκλαρεις τη διευθυνση του,το google στη πρωτη σελιδα βγάζει επισης το cyberalert.gr το οποιο εξηγεί πως λειτουργούν αυτες οι απάτες.

Sanguine0810 απάντησε πριν 2 έτη

Επειδη δούλεψα για έναν χρόνο, δεν είναι απάτη. Είναι συνομιλίες με ελληνικά dating. Δεν εχεις πρόσβαση σε πολλά είναι η αλήθεια και απλά απαντάς σε μηνύματα που σου βγάζει η οθόνη, δεν εχει δηλαδη προφιλ κλπ. Η κατασταση ειναι αρκετά πρόχειρη δηλαδή ενω υπάρχουν υπευθυνοι συχνά μπορεί να περιμένεις εβδομάδες για απάντη σε προβληματα και οι πληρωμές αργουν ούτε αξιζαν τα λεφτά. Πχ εγω σταματησα και ακόμα λάμβανα μειλ και ειδοποιησεις κανονικά και με σταμάτησαν γιατι παρόλο που στις εβδομαδιαιες αξιολογησεις ημουν αριστη εγραψα λάθος μια λέξη και μου κράτησαν τα τελευταία χρήματα. 
Δεν ειναι κακό ή ντροπη σαν δουλειά απλά είναι πολύ πρόχειρο ενω αν πας σε εταιρεια εξωτερικού είναι πιο καλοστημένα και νόμιμα. 

chara ch απάντησε πριν 2 έτη

Sanguine0810 οταν λες οτι τα λεφτα δεν αξιζαν, για τι ποσο μιλαμε; Γιατι θα με ενδιεφερε...

Sanguine0810 απάντησε πριν 2 έτη

αν θυμαμαι καλα ειναι στα 0,4 ανα μηνυμα και μονο ανα 50ευρο σου εβαζαν λογαριασμο. Με πολλες ωρες εβγαζα 200

chara ch απάντησε πριν 2 έτη

Σαράντα λεπτά το μήνυμα ήταν?
Επίσης, 200€ τα εβγαζες σε ένα μήνα δουλεύοντας αρκετές ώρες τη μέρα? Συγνώμη αν γίνομαι κουραστική αλλά ψάχνω για δουλειά και είδα αυτή την αγγελία και με ξεγέλασε που γράφει ότι ένας καλός operator βγάζει 400€ τη βδομάδα. Μάλλον είναι μουφα, ε 

Sanguine0810 απάντησε πριν 2 έτη

οχι 40 λεπτα. 0,04. 4 λεπτα το μηνυμα. Ναι αν δουλευεις ολη μερα και εχει δουλεια ολη μερα ισως να βγαζεις 100 την εβδομαδα. 
Επειδη ξερω και αλλες κοπελες που κανουν αυτη την δουλεια και παρομιες καμια δεν εβγαλε τοσα σε μια εβδομαδα 

chara ch απάντησε πριν 2 έτη

Οκ. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση 😊

Nikolaos Nikolis απάντησε πριν 2 έτη

Στην ευέλικτη εργασία, δεν πληρώνουν τέσσερα λεπτά το μήνυμα, ο φίλος παραπάνω κάτι λάθος λέει, ούτε για μία λέξη λάθος σε απολύουν. μη βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να ξέρετε, από τις εταιρείες που υπάρχουν στην Ελλάδα μπορώ να πω ότι είναι μία από τις καλύτερες στο είδος της. Και όλο αναβαθμίζεται, το 50 ευρώ που θυμάται μάλλον θα ήταν ότι είναι η ελάχιστη πληρωμή που μπορούν να σου καταβάλλουν.

Helen cool απάντησε πριν 2 έτη

Nikolaos Nikolis  Δηλαδή αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς?  Δεν είναι απάτη? Μήπως γνωρίζεις τι ακριβώς κάνουν? Συγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις αλλά θα με ενδιέφερε μια τέτοια απασχόληση! 

Sanguine0810 απάντησε πριν 2 έτη

Τοτε ενα χρόνο που δουλευα; @Nikolaos Nikolis Απεναντι; Στην άλλη γειτονια; 

Γερασιμος Γεωργιαδης απάντησε πριν 2 έτη

ρε παιδες καλησπερα, τελικα μπορει καποιος να μας απαντησει υπευθυνα αν προκειται για απατη; η ποια ακριβως δουλεια κανεις σε αυτην την εταιρεια;

Mike Quanta απάντησε πριν 2 έτη

Καλά νομίζω ότι είναι προφανές πως ο @Nikolaos Nikolis είναι της εταιρίας. Εμείς καλά καλά δεν έχουμε καταλάβει τι κάνεις στην εταιρία κι αυτός γνωρίζει ότι αναβαθμίζεται και συνεχώς.