Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΕφαρμογές / Συνδυασμός λειτουργιών σε Smartphone Android
Στάθης Αλεξουλης ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα. Ερ-1/Το Drive είναι αποκλειστικά διαδικτυακός χώρος αποθήκευσης αρχείων φακέλων κ.ο.κ.; Δεν έχει δηλαδή σχέση με την συσκευή ή μνήμη κάρτας κλπ.Νik οι εφαρμογές συνδυάζονται -ας πούμε -μεταξύ τους; Δηλαδή, μεταφορά δεδομένων ή αρχείων γενικότερα από τη μία στην άλλη. Αυτό μπορεί να γίνει με την "Κοινή χρήση " ή αποθήκευση σε φάκελο και έπειτα, μεταφορά εκεί που θέλεις; Για παράδειγμα, να πάρεις κείμενο ή βιντεάκι από μια εφαρμογή και να το κάνεις ανάρτηση σε άλλη εφαρμογή. Αυτά για σήμερα. Χαιρετώ γεια σας. Υ.Γ Είχα πετύχει σε ψάξιμο στο site νομίζω στον οδηγό εφαρμογών ) RSS κλπ. Κατέβασα την RSS Feedly. Εγκρίνεις; Φαίνεται δυνατή. 'Ιχάι !

4 Απαντήσεις

Στάθης Αλεξουλης απάντησε πριν 8 έτη

 Νik, Alketas. Μόνο εγώ μπορώ να τα κάνω αυτά. Μάθαινα κάτι πραγματάκια για το Yahoo  (νέοι φάκελοι και κάτι άλλα) με έναν γνωστό και έγινε μπερδεματάκι που δεν κατάλαβα πως μπόρεσα και το 'κανα. Άλλος είμαι εγώ εδώ και άλλος "έσκασε μυτούλα "εκεί.Πάμε κανονικά. Συνεχίζουμε και δενσταματάμε πουθενά. 

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Όχι δεν έχει καμιά σχέση, μπορείς να αποθηκεύεις εκεί ό,τι θέλεις ώστε άμα πάθει κάτι η συσκευή σου να μην χάσεις τα αρχεία σου και επίσης να τα έχεις διαθέσιμα και από άλλες συσκευές.
Για τις εφαρμογές με έχεις ρωτήσει αρκετές φορές, αλλά γενικά όπως δεν μπορείς να συνδυάσεις μουσακά με σκορδαλιά, δεν μπορείς να συνδυάσεις και εφαρμογές. Αν είναι κάτι συγκεκριμένο που θέλεις μου λες
Μια χαρά app είναι το feedly

Alketas απάντησε πριν 8 έτη

Ωραία. Μια απορία για κάτι απλό. Σε κάποιες εφαρμογές κάνεις εγγραφή .Κάνεις κι ένα feedback για να πεις στους ανθρώπους και δύο καλά λόγια για τη δουλειά που έχουν κάνει. Στο site κάνεις εγγραφή για κάποια πράγματα,όπως ερωτήσεις, ενημέρωση. ανάγνωση άρθρων κλπ.Εκτός από το άνοιγμα και τη χρήση της εφαρμογής, τι παραπάνω θα έχεις με την εγγραφή που θα κάνεις. Υ.Γ. Μουσακάς VS Σκορδαλιά. Έχω δει πιο τρομακτικά πράγματα. Φακές με λουκάνικα, βότκα με κότα ψημένη, τζιν σόδα με πέρκα τηγανητή και άλλα που δεν τα χωράει ανθρώπινος νους. Μισή δεκαετία '80 και μισή απ το '90 κάθε Έλληνας πολίτης κι ένας ξεχωριστός Μανώλης Αγγελόπουλος. Χαίτη αλογίσια, πέτσινο μπουφάν, παντελόνι τζιν Lee 501(υπήρχαν και μαγαζιά με Lee που άρχιζαν από 150 και έφταναν μέχρι και 1200 ).Παρακάτω είχαμε άσπρη κάλτσα και μαύρο σπορτέξ. Κολόνια χύμα από φαρμακείο, από βαρελάκι στρογγυλό με κάνουλα -βρυσούλα. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με πουκάμισο Πουά. Αυτά με τα πολλά στρογγυλάκια. Nik, άστα όπως είναι, μη τα συζητάς καθόλου. Είναι ευθύνη των ιστορικών του μέλλοντος .Η Ελλάδα του πνεύματος και του πολιτισμού. 'Ιχά! ! ! 

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Εξαρτάται από την κάθε εφαρμογή, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο σχετικά με αυτό, άλλες φορές μπορεί να ξεκλειδώνει κάποιες προαιρετικές λειτουργίες και άλλες όχι.
Άσε τον κόσμο να ντύνεται ελεύθερα, για μας τους μεταλάδες η χαίτη, αλογοουρά και το μαλλί μέχρι την μέση είναι must, και το πέτσινο ενίοτε.