Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΕφαρμογή για φίλτρα για PC ανηλίκου
Vassilis Bassilis ρώτησε πριν 4 έτη

Αγαπητέ Κυρίτση και λοιποί
Έχω ένα πρόβλημα που υποψιάζομαι ότι εσύ αγνοείς εντελώς ότι υπάρχουν και τέτοια προβλήματα. Έχω ένα γιο που μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Είναι 10 ετών και πλέον απέκτησε το πρώτο του laptop, καθώς έλαβε τρομερή βοήθεια από τον Κορωνοιό. Βλέπεις πλέον παρακολουθεί όλα τα μαθήματα από το PC.
Ψάχνω λοιπόν ένα πρόγραμμα που να έχει τις εξής λίγες λειτουργίες:

  • Φίλτρο από τα ακατάλληλα του Internet (ναι, τις αγαπημένες τσόντες εννοώ, που τόσο συχνά μνημονεύεις)
  • Δυνατότητα να βάζω εγώ φίλτρο σε συγκεκριμένες σελίδες
  • Φίλτρο στο YouTube για συγκεκριμένα κανάλια (ναι, αυτοί οι youtubers μας έχουν πρήξει με τις ηλιθιότητες που δείχνουν. Απορώ πως έχουν αυτοί 1εκ views και δεν έχεις εσύ)
  • Χρόνο που θα κλείνει το PC αυτόματα, στο οποίο όμως θα υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επιλογή ορών ανά ημέρα, ΣΚ, αργίες κλπ κλπ.
  • Τρόπο να εφαρμοζονται όλα αυτά σε ΟΛΕΣ τις συσκευές στις οποίες έχει πρόσβαση, ήτοι PCs (windows), Tablets (android), κινητά (android), τηλεόραση, ψυγείο, θερμοσίφωνα και δεν ξέρω και εγώ ποια άλλη συσκευή θα αποφασίσει να συνδεθεί στο μέλλον. Εννοείται από μια κεντρική πηγή παρακολούθησης online γιατί δεν γίνεται να προγραμματίσεις τόσες συσκευές
  • Τελευταίο και καλύτερο: Μετά από την εφαρμογή των παραπάνω, να συνεχίσουν οι συσκευές να δουλεύουν και κυρίως να μπορεί να κάνει τα on line μαθήματά του.
  • Αυτό είναι το τελευταίο και το σπουδαιότερο: αναλυτικές οδηγίες, να μην χρειάζεται να κάνω μεταπτυχιακό στο ΜΙΤ για να τις κάνω να δουλέψουν.

Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι δωρεάν, επί πληρωμή σε χρήμα, σε είδος ή σε αίμα. Θέλω να ησυχάσω.
Εκλιπαρώ για την βοήθειά σου… την δική σου ή των συνεργατών σου
Σημείωση: έχω προσπαθήσει και μόνος μου, με 3-4 διαφορετικές εφαρμογές στην κάθε συσκευή (καμία δεν τα κάνει όλα μαζί), με αποτέλεσμα να κλειδώσω ένα tablet και ένα pc και να μην μπορώ ούτε εγώ να τα χρησιμοποιήσω καθώς ξέχασα κωδικούς, παραμέτρους κλπ, ενώ δεν ήξερα ποια εφαρμογή κάνει τι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και να ξέρεις είμαι ο πιο φανατικός σου τηλεθεατής και αναγνώστης. Ό,τι και να με ρωτήσεις το ξέρω
Βασίλης   

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Βασίλη

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον σχετικό οδηγό μας για γονικό έλεγχο.

Η μόνη δυνατότητα που δεν γνωρίζω αν υπάρχει σε κάποιο σχετικό πρόγραμμα, είναι ο αποκλεισμός συγκεκριμένων καναλιών στο Youtube.